onsdag den 2. maj 2012

Nyt på hylden #8

Endnu et billede af bøger, den søde post har afleveret hos mig. Denne gang er de købt over DBA og de er i fantastisk stand. Den første kan man se i ryggen at den er blevet læst, men de to andre er perfekte og ligner nye. Jeg har længe ville læse noget af Roin Hobb, så jeg ser frem til at læse bøgerne.


Ship of Magic af Robin Hobb
The Mad Ship af Robin Hobb
Ship of Destiny af Robin Hobb

2 kommentarer:

  1. Se at få fat på den, så. ;) Zombier, puha. Jeg kan ikke klare dem. Jeg undlod at læse den om aftenen, så jeg ikke blev for skræmt når jeg skulle sove. xD Dog synes jeg mumier er værre, for de findes jo i virkeligheden i modsætning til alt andet. Jeg er hunderæd for dem takket være min far. :(

    Mit valg ville være Alyssa Milano, eftersom Ariel er tegnet efter hende, men Alyssa skulle vidst være vandskræk, så den går nok ikke. ;) Men det ville være en fantastisk idé.
    Jeg har altid syntes, at Tamora Pierce burde få sine bøger filmatiseret. Universet er så stor, karaktererne dejlige og der er så mange muligheder.

    SvarSlet
  2. Robin Hobb skriver ret godt, selvom jeg må indrømme, at netop den serie der, har jeg aldrig formået at gennemføre - jeg var meget gladere for hendes Farseer trilogi. Men jeg håber du syntes om hendes bøger, for personligt syntes jeg ret godt om hende. =D

    SvarSlet