mandag den 7. maj 2012

Om nye sko

Jeg var i Aalborg og shoppe i går med BedsteVeninden og Hr. Kæreste. Målet var at finde sko til brylluppet og jeg tror, jeg prøvede 50 par sko! Og jeg HADER virkelig at prøve sko.

Jeg elsker ellers sko. At kigge på dem, røre dem, gå i dem. Men at prøve dem og at købe dem, er bare to faktorer, jeg sagtens kunne undvære i nye-sko-ligningen. Det er nemlig ret umuligt for mig at finde ordentlige sko! Men ikke desto mindre kom jeg i går hjem med 8 par sko. 8!!! Og ikke et eneste af dem kan bruges til brylluppet haha. Til gengæld var de ret billige og jeg manglede sådan sommersko. Selv Hr. Kæreste var enig :)

5 kommentarer:

 1. Det var lige før jeg kun kunne se 7 par :p men hold op du er heldig.. mangler også.. med mine graviditet fødder sidste år så snubler jeg i dem i år :/

  SvarSlet
 2. Er også frygtelig glad for dem ;)
  Det par, der er sværest at se, er købt mest for sjov. De er gennemsigtige og meget Askepot-agtige haha ;)

  Men det er nemt at købe mange sko, når det primært er H&M, det er dejlig billigt.

  Du må bare ud og have fat i nogle sko så :P

  SvarSlet
 3. Hold da op en lækker portion! Så kan det da ikke være helt skidt, hvis du kan komme hjem med 8 par. =D

  Det er bare så typisk, at man smutter i byen for at finde noget bestemt, og kommer hjem med alt andet end det man rent faktisk skulle bruge - det gør jeg selv ofte. laughs. Men min forlovede plejer at brokke sig i stedet - godmodigt selvfølgelig, for efter 5 år har han lært at leve med mit shoppegen. =)

  SvarSlet
 4. Du hader at prøve sko, men alligevel prøver du 50 par og kommer hjem med 8 af dem.

  Jeg forstår ikke et klap :)

  - men det er nogle pæne sko du har valgt.

  SvarSlet
 5. Michelle: Er også godt tilfreds med stakken, nu løber jeg i hvert fald ikke tør for sommersko ;)
  Hehe jamen det er også alt for nemt at blive fristet af alt muligt og man kommer hurtigt i tanke om noget, man egentlig godt kunne bruge ;) De kære mænd kan også ligeså godt vænne sig til det, vi lader nok ikke være ligegyldig hvad hehe :)

  Katrine: De 50 par jeg prøvede var stiletter og dem fik jeg ingen med hjem af, desværre. Det var jo ellers det, jeg skulle bruge ;) De par, jeg kom hjem med, er faktisk kun to forskellige slags, så der skulle jeg kun prøve et par og så vælge, hvilke farver jeg vil have :P Jeg har nemlig en tendens til at købe det samme item i forskellige farver, hvis jeg er vild med det ;)
  Men jeg hader at prøve stiletter, fordi jeg så sjældens finder nogen, jeg kan passe/der sidder ordentligt så det er bare skuffelse på skuffelse. Men tak, jeg er også ret glad for dem :D

  SvarSlet