tirsdag den 1. maj 2012

Top 10 Tirsdag #9

Brokeandbookish
Denne tirsdags tema er bøger, jeg gerne vil have lavet til film. Det er et ret svært emne, for jeg er ikke en stor fan af at omsætte bøger til film, jeg synes som regel, at resultatet er dårligt. Selv gode film (som Harry Potter og Hunger Games) er bare ikke ligeså gode som bøgerne! Men jeg vil gøre et forsøg på at vælge 10:


1. Den uendelige historie af Michael Ende. Ja, den er allerede filmatiseret flere gange. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at se, hvordan den ville ende, hvis man skulle filmatisere den i dag. Evt. hvis Tim Burton skulle instruere. Jeg ville i hvert fald give den en chance! 
 2. Luxe-serien af Anna Godbersen. Det skulle ikke være en film, men en serie som Gossip Girl, bare i slutningen af 1900-tallet. Suk, jeg ville sidde klistret til skærmen bare for at se kjolerne!
 3. The Name of the Wind af Patrick Rothfuss. Jeg ville ELSKE at se denne bog som serie, men jeg er samtidig alt for nervøs for, hvor meget de ændrer. Og hvad nu hvis de caster "forkert"? Egentlig tror jeg helst, jeg vil beholde den som bog!
 4. Vampire Academy af Richelle Mead. Jeg tror nok, den her serie måske allerede er ved at blive lavet til film. Hvilket er ret fedt, for det er en skøn serie. Men igen, får de det hele med? Laver de noget vigtigt om? Ser Rose ud, som hun går i min fantasi? (Garanteret ikke!)
 5. Det Smaragdgrønne Atlas af John Stephens. Den her bog skriger på at blive lavet til film. Den rummer alle elementer til at blive en rigtig god børnefilm (som Narnia, forhåbentlig bare bedre!).
 6. Helbrederen af Noah Gordon. Igen skulle det ikke være en film, men en mini-serie. Jeg ville elske at se verden dengang, hvordan lægekunsten blev set på og hvordan religion skilte folk. Utrolig spændende bøger, der kunne blive en udemærket mini-serie.
 7. Cherub-serien af Robert Muchamore. En fed ungdomsserie, hvor de virkelig kunne gå i dybden med skolelivet, flere missioner og flere personer. En serie, hvor det ikke ville være et kæmpe problem, hvis de lavede noget om.
 8. Mit liv som tyv af Ally Carter. Igen en bog, der skriger på at blive lavet til film. Bogen er nærmest skrevet, så jeg kunne se det hele for mig som en film. En af de få gange, hvor jeg faktisk tror, det kunne være rigtig fedt at se filmen!
 9. Uglies-serien af Scott Westerfield. Jeg vil bare så gerne se, hvordan de bygger byerne og landskabet op. Det er ikke så meget historien, jeg er interesseret i, men mere alt det andet :)
10. Sagaen om Isfolket af Margit Sandemo. Jeg er en sucker for slægtshistorier og jeg ville elske at følge slægtens kamp mod det onde. Det kunne virkelig være en fed serie! (Selvom jeg garanteret ville hade, hver gang en i slægten er nødt til at dø)

2 kommentarer:

 1. Ja, det er bare så typisk. Har nogle veninder som er gift, og de siger at det kun tog en uge, men der er altså gået en hel del mere end det. Oh well, håber virkelig, at det kommer frem i denne uge, ellers må jeg jo ringe og brokke mig - det er jeg vist god til. Hehe.

  Det var sku da billigt for ringe med sten i. =)
  Vores kostede 4600 kroner (eller noget i den stil), men de er også hovedsageligt i sølv og med en guldring/stribe i - ingen sten. Jeg har det på samme måde som dig med guld - sådan noget skal sku være i en vielsesring, så derfor overordnet sølv, med en smule guld. Jeg kan ellers sagtens bære guld, men 1. jeg går normalt med sølv og det samme gør min forlovede, så der ville ringene passe bedre, og 2. jeg regner jo med at skulle tabe mig (forhåbentligt 30 kilo endnu) og jeg så skal kunne få lavet min ring mindre - der er nemlig nogle metaller som ikke så nemt kan laves om - men det kan sølv. =) Vi har nemlig også kigget på nogle af de stærkere metaller, men da jeg sagde til guldsmeden at den måske skulle laves mindre på et tidspunkt, blev jeg anbefalet at holde mig til sølvet.

  Åhh, jeg elsker at købe sko - det er en af de store passioner (ved siden af bøger, tasker, halstorklæder/sjaler m.m. - jeg elsker at shoppe, hvilket er mega farligt for mit dankort), men nu er min mor og stedfar også skohandlere og grossister og de lever pg ånder for sko. Laughs.

  SvarSlet
 2. Åh fedt at du faktisk har veninder, der er blevet gift og kan rådgive og hjælpe. Vi er de første i vores venneflok.

  Smart at du har tænkt frem på den måde og valgt ringe efter det. Sådan noget har jeg slet ikke tænkt over. Må jo håbe at jeg ikke taber mig på fingrene efterhånden som kiloerne gerne skulle forsvinde :)

  Jeg har bare så svært ved at finde sko der passer, så det stopper lidt glæden :) Jeg "nøjes" med at shoppe bøger og film ;)

  SvarSlet