mandag den 4. april 2016

Selvpromovering

Som så mange andre bloggere har jeg også hjemme andre steder på det store internet end lige på denne adresse og I skal være hjerteligt velkomne til at kigge ind de andre steder. Egentlig skulle der sidde sådan en fin oversigt ovre til højre på bloggen, hvorpå der var links til de forskellige steder, men den er åbenbart kaput og jeg kan ikke lige få det til at makke ret. Derfor får I nu denne lidt mere oplysende udgave af stalker-mulighederne.

Bloglovin
Hvis I er ligeglad med mit ret almindelige liv, kan I selvfølgelig nøjes med at fange alle mine indlæg, på Bloglovin. Nemt og simpelt.

Facebook
Jeg arbejder på at bruge Facebook noget mere til interessante bogrelaterede sager. Lige nu fungerer det nærmest som Bloglovin fordi alle nye indlæg dukker op derinde.

Goodreads
Goodreads er uden tvivl det bedste sted at være, hvis man vil følge med i hvad der sker i bøgernes verden. Her opdaterer jeg løbende de bøger, jeg får læst og engang imellem kommer der også kommentarer mens jeg læser bøgerne. Ansøg bare om venskab - det er altid rart med flere inspirationskilder!



Twitter
Stedet, hvor jeg kommer af med al min vrede og al min glæde. Jeg deler underlige ting og retweeter alt jeg finder morsomt eller interessant. Twitter er fantastisk!



Instagram
På Instagram deler jeg mest billeder af min datter og mine bøger. Her fremviser jeg oftest de nye bøger, f.eks. som da jeg fik lov til at vælge et par stykker i forbindelse med Arnold Buscks udsalg. Det er ikke flotte billeder, som man finder hos utallige mere dygtige instagrammere end mig, men bare tilfældige billeder, som giver mening for mig i det øjeblik. Intet fancy, men masser af hygge - lidt som her på bloggen.



Snapchat
Snapchat er, som Instagram, tilfældige billeder eller videoer som giver mening for mig i det øjeblik - forskellen er bare at ved Snapchat forsvinder de igen og det er egentlig meget rart engang imellem. Derinde findes jeg også som frkhyms - overraskende nok!

6 kommentarer:

  1. Sikke et fint lille "hints to the stalker"-indlæg ;)

    SvarSlet
  2. Jeg vidste seriøst ikke, at man kaldte tarteletter for 'Jyske Cupcakes' og undskyld, men jeg elsker det! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej nej nej, det er jo ganske frygteligt! ;D

      Slet
  3. Jeg synes virkelig det er fedt med sådanne indlæg. Så kan man som læser lige blive mindet om, hvem man kan finde hvor! Så.... Nu har jeg opdateret de steder jeg mangler! :D

    SvarSlet