onsdag den 25. april 2012

Om skole (mest)

Nok ikke det mest spændende indlæg, men det er der en grund til. Mit liv er overhovedet ikke særlig spændende i øjeblikket. Her kommer et lille oprids:

- Min bedstefar er røget på sygehuset
- Der har været dødsfald i Hr. Kærestes familie så i morgen skal vi til begravelse
- Mine dage går med skole og lektier
- To af mine søstre er syge og eftersom min mor har et arbejde at passe har jeg skulle passe dem en enkelt eftermiddag
- Jeg har fået læst en (!) bog siden d. 13. (!) april. Jeg har simpelthen ikke haft tid og overskud

Vi har to afleveringer i denne uge og samtidig får vi info omkring eksamen og skal have det planlagt.

Så alt i alt er min hverdag ret kedelig og jeg har derfor ikke noget spændende at berette. Men jeg håber min weekend bliver mere interessant :)

2 kommentarer:

 1. Åha, sådan er det jo nogle gange. Mit liv er heldigvis livet lidt op her på det sidste. =)

  Anyhow, jeg syntes lige jeg ville sige, at byturen til københavn bar frugt - jeg fandt en kjole!!!

  Jeg havde ellers selv gået og kigget et par timer, og var ved at miste modet, men så mødtes jeg med en veninde, der så det som en fantastisk udfordring, at finde en kjole til mig, og så gik vi ellers i gang. Jeg prøvede kjole efter kjole, og vi var i de første 10 butikker eller mere, og endelig fandt vi en, som passede perfekt - en simpel, sød sommerkjole, i hvid, som passer perfekt til rådhus, og som kostede den sølle pris af 200 kroner (den var sat på tilbud). Sko fandt vi i sådan en billig-sko butik, hvor de sælger de lækreste sko til ingen penge (need to say, at jeg handler der OFTE), så de kostede 100 kroner (jeg viser billede af skoene på min blog i morgen). Så endelig lidt mindre at stresse over. =D
  Wee. Wedding, here I come!

  SvarSlet
 2. Ej, hvor er det bare fantastisk at du har fundet sko og kjole på samme dag!! Og så til den pris?! Det er jo helt vildt. Glæder mig rigtig meget til at se kjolen. Skoene er virkelig smukke. Jeg er også ret vild med den hæl, men desværre insisterer jeg på at have meget høj hæl på. Der er over 20 cm forskel på mig og min forlovede og jeg nægter at se lille ud på billederne. Så må hælene jo på ;)
  Men virkelig godt gået af din veninde, det er skønt med en der tager initiativ når man selv er ved at køre død!

  SvarSlet