onsdag den 6. juni 2012

The Vow / Elsk mig igen

Jeg er ikke typen, der ser romantiske film. Jeg vil langt hellere se eventyr eller action film. Men engang i mellem sniger der sig en lille smule romantik ind og det var præcis, hvad der skete den anden dag. Jeg så nemlig "The Vow" eller, som den hedder på dansk, "Elsk mig igen". Og den er intet mindre en fantastisk. Romantisk og, for mig, uforudsigelig.The Vow handler om Paige og Leo og deres kærlighed. De er gift og dybt forelskede, men efter en bilulykke husker Paige intet af det længere. Det sidste hun husker er at være forlovet med en anden mand. Leo må nu gøre, hvad han kan for at bevise overfor Paige at deres kærlighed er ægte og få hende til at forelske sig i ham igen.

Leo er spillet af Channing Tatum og Paige er spillet af Rachel McAdams og begge skuespillere gør det fantastisk godt. Især er det dejligt at se Tatum i en mere voksen rolle. Jeg kan kun anbefale filmen!

5 kommentarer:

 1. Aww, den lyder god! Jeg gider heller ikke alt for meget pladderomantik, men denne her lyder anderledes til en forveksling. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den virkelig også! Synes også det er rart med en historie, der ikke allerede er lavet 1000 af.

   Slet
 2. Åh, den skal jeg også se. Havde glemt alt om den, efter at have ventet på den i lang tid! Hvis man er lidt følsom (hæhæ), skal man så finde kleenex frem? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe kender godt det der med at man bare MÅ se en film, men så alligevel glemmer alt om den, når den endelig kommer ud ;)
   Jeg er ikke typen, der græder til film, men jeg snøftede lidt et par gange. Så det kunne godt være, du skulle have kleenex parat ;)

   Slet
 3. Det kunne være, jeg skulle se den så! :) Og tak! Er også blevet helt glad for forandringen. Det trængte jeg til. Ikke for mange dikkedarer, men dejligt simpelt. :)

  SvarSlet