onsdag den 15. august 2012

Nyt på hylden #17

Så er der igen kommet en stak bøger hjem til mig. Den opmærksomme læser vil opdage at alle bøgerne er af samme forfatter, nemlig Tamora Pierce - endelig har jeg fået taget mig sammen til at købe en ordentlig stak af hendes bøger. Hun er en af min yndlingsforfattere og jeg læste alt af hende som ung teenager og har ønsket mig bøgerne lige siden:


*Ulvepigen af Tamora Pierce
*Gravheksens gave af Tamora Pierce
*Gudernes rige af Tamora Pierce


*Page på prøve af Tamora Pierce
*Balors Nål af Tamora Pierce
*Ridder Keladry af Tamora Pierce


*Slyngelgudens valg af Tamora Pierce
*Slyngelgudens plam af Tamora Pierce
*Kobberøernes oprør af Tamora Pierce
*Kobberøernes kamp af Tamora Pierce

11 kommentarer:

 1. JAA!! Tamora Pierce!!! Fantastisk forfatter :D

  SvarSlet
 2. Det må have været en dyr affære, når man tænker på, hvor meget de koster hos forlaget. På den anden side, så er bøgerne det værd. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fandt dem på tilbud til 130 kr. stk.: http://www.gucca.dk/boeger/soeg/tamora+pierce/
   Det er stadig ret meget, men absolut en bedre pris end hos forlaget :) Jeg var bare nødt til at slå til, da jeg fandt tilbudet ;)

   Slet
 3. Hej

  Har tagget dig i en ny lille og let blogleg, så vil du lege med kan du smutte forbi her og se reglerne som er meget enkle: http://sabrinasblog.dk/?p=1515 og tjekke den ud. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg lige smutte ind og kigger på så ;) Tak :)

   Slet
 4. Har ikke læst nogle af hendes bøger endnu, forsiderne afskrækker mig totalt fra det - jeg synes impelthen de er noget af det grimmeste :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig, de er ganske afskyelige! Men for mig symboliserer de mange fantastiske timer i selskab med de forskellige kvindelig hovedperson som ung teenager og det gør at jeg knus-elsker dem alligevel ;)

   Slet
 5. Jeg kom i kontakt med forfatterinden over Twitter, og så fik jeg lov til at være en del af hendes blog tour for Grace Doll. Og ja, jeg synes også, det er et kanon initiativ, da både blogger og forfatter får noget ud af det. Win-win. :)

  Haha, det er jeg glad for! Du aner slet ikke, hvor meget jeg glæder mig også til at få læst The Night Circus. Men jeg venter lige, til jeg får læst Grace Doll færdig. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor smart. Kunne godt tænke mig at deltage i en blog-tour en dag. ;)

   Det kan jeg godt forstå, under alle omstændigheder får du læst den før mig. Synes jeg har for mange ulæste bøger i øjeblikket :)

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet