lørdag den 25. august 2012

The Assassin and the Underworld - Sarah J. Maas

Titel: The Assassin and the Underworld
Forfatter: Sarah J. Maas
Serie: Throne of Glass #0.3
Forlag: Bloomsbury
Sider: 92
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 5/5

SPOILER ALERT

Læs først: The Assassin and the Pirate Lord og The Assassin and the Desert.

Da Lederen af Snigmorderlavet giver Celaena Sardothien en specialopgave, der vil hjælpe med at bekæmpe slaveri i kongeriget, tager hun med det samme imod chancen for at stoppe den onde praksis. Missionen er mørk og dødelig og tager Celaena fra byens tage til kloakkernes dyb - og hun bryder sig ikke om, hvad hun finder der...
Celaena er kommet hjem fra ørkenen og er klar til at bryde med lederen af Snigmorderlavet - lige indtil han gør det eneste, hun aldrig forventede af ham! Herefter kan hun ikke få sig selv til at gøre det, men vælger i stedet at tage en mission, der også bringer hende tættere på Sam igen - selvom Sam har nok at se til med Lysandra!

Jeg elsker hovedstaden - Celaena får den til at virke hjemlig og den er en fantastisk ramme for hende, når hun forsøger at bryde med sin barndom. Det er her, hun hører hjemme og man oplever en helt ny side af hende, når hun deltager i festen.
Historien indeholder en del mere kærlighed en de to foregående, hvilket er en absolut fordel - det er på tide at der sker noget mere drastisk for Celaena end et næsten-kys i ørkenen. Plottet er desværre lidt gennemskueligt, men det gjorde ikke det store, fordi jeg i stedet følte at fokus var på Celaena og hendes udvikling. Jeg ser meget frem til den sidste historie, inden den 'rigtige' bog skal læses.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar