lørdag den 8. september 2012

Assassin Study - Maria V. Snyder

Titel: Assassin Study
Forfatter: Maria V. Snyder
Serie: Study #1.5
Forlag: Mira Books
Sider: 15
Sprog: Engelsk
Bedømmelse: 3/5
Kan læses her

SPOILER ALERT
Læs først: Poison Study

Yelena er på vej til sin forfædres hjemland Sitia for at blive genforenet med sin familie og lære mere om sine magiske evner. En ordre på henrettelse hænger over hendes hoved, hvis hun nogensinde skulle vælge at vende tilbage til Ixia. Men hendes sande kærlighed, Valek, finder ud af at en snigmorder har taget sagen omkring Yelenas genforening med sit hjemland i egne hænder og vil gøre alt for at det ikke sker. Er det muligt for Valek, der er Ixias sikkerhedschef og meget talentfuld snigmorder, at stoppe ham i tide og redde Yelenas liv?

Der har åbenbart været afstemninger omkring handlingerne i novellen, da den blev skrevet, hvilket er skrevet i den og det ødelagde virkelig mit læse-flow - desuden fandt jeg det besynderligt, at læserne skulle bestemme handlingerne.

Novellen er alt, alt for kort. Der er slet ikke sider nok til at komme under huden på Valek og finde ud af, hvordan han er. I stedet bliver siderne brugt på at jagte en snigmorder, hvor det meste interessante ikke er om Valek fanger ham, men hvordan. Jeg ville hellere have haft mere information omkring Valek som person fremfor en omgang action og hans evner som snigmorder. Men Maria V. Snyder skriver fantastisk og det er med til at gøre novellen værd at læse, hvis man virkelig kan lide Study-serien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar