søndag den 30. september 2012

Mød Helle Ryding når BMF uddeler Årets Børnebogspris!

Hvis I endnu ikke har været forbi Michelle's blog, Boglabyrinten, har I endnu en masse til gode. Ikke nok med at der er fyldt med spændende, bogrelaterede indlæg, men i øjeblikket kører der også en konkurrence, hvor man kan vinde Helle Rydings bog 'Serpina' - signeret! (Min anmeldelse kan læses her)

Årsagen til denne konkurrence er, at BMF(BoghandlerMedhjælperForeningen) uddeler årets børnebogspris ved arrangementet 'Børn, bøger og HK'. Udover uddelingen af prisen vil der være underholdning for børnene.

For de små børn vil der være både klippe-klister, ansigtsmalere og gæster som Cirkus Panik og eventyrfortælleren Volapykmanden. For de lidt større børn kommer Helle Ryding og holder workshop. Hun vil fortælle om sine bøger og svare på spørgsmål fra læsere. Helle Ryding vandt BMF's pris sidste år for netop bogen 'Serpina'.

Hele arrangementet foregår d. 7. oktober fra 11.30 til 16.00 hos HK Handel Hovedstaden på Svend Aukens Plads 11. Helle Ryding vil være der mellem 13.00 og 15.30 og Årets Børnebogspris uddeles kl. 15.15.

Så hvis I er store fans af Helle Ryding, gerne vil se hvem der vinder Årets Børnebogspris eller har børn, der interesserer sig for bøger så mød op og få en hyggelig dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar