mandag den 10. september 2012

Nyt på hylden #21

Disse tre bøger har været længe ventet og det var ren fryd endelig at kunne røre dem. Seraphina har jeg elsker coveret til siden jeg så det første gang og det er også rigtig smukt i virkeligheden. Desuden lyder bogen fantastisk (bare giv mig drager, så er jeg lykkelig). Trudi Canavan er intet mindre end fantastisk og jeg købte bog nr. 2 i Traitor Spy trilogien i London, så jeg var jo nødt til at købe den første også!
Throne of Glass har jeg glæder mig SÅ meget til at læse, efter jeg læste de noveller Sarah J. Maas havde skrevet som optakt. Og coveret er så smukt. Jeg har smidt to billeder ind nederst, hvor bogen kan ses forfra og bagfra. Jeg elsker at hun er hardcore assassin (i bare tæer!) på forsiden, men feminin i kjole (og sværd) på bagsiden. Fantastisk! (Nej, der skal ikke meget til at glæde og imponere mig)


*Seraphina af Rachel Hartman
*Throne of Glass af Sarah J. Maas
*Ambassador's Mission af Trudi Canavan


6 kommentarer:

 1. Ej hvor sjovt. Jeg bryder mig slet ikke om coveret til Throne of Glass :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke fordrage det andet cover til bogen ;) Men det er heldigvis smag og behag :D

   Slet
 2. Ku dælme godt tænke mig at se billeder af din bogreol :D Det må være et herligt syn! Hvor mange bøger har du?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine bogreoler er ganske forfærdelige i øjeblikket, har for lidt plads og for mange bøger så de roder og gør mig vanvittig :/
   Uha, det var et farligt spørgsmål. Nu brugte jeg en masse tid på at tælle bøger og inddele dem i kategorier i stedet for at læse lektier haha.. Så du får lige en masse info:
   Jeg ejer pt. 606 bøger, hvor af 11 af dem er omnibusser (hedder det det?)så i teorien er der flere bøger :)
   Deraf er der 139 engelske og 467 danske og de 265 af dem har været gratis (fra forlag og min veninde, ikke gaver).
   Og så det værste af det: Jeg har faktisk kun læst 240 af dem. Men så er der da i hvert fald til et stykke tid endnu haha ;)
   Skal du ikke snart have lavet en blogtour igen? :D

   Slet
 3. Puuha, du overgår jo langt mig i bogbeholdning :P Er da helt ked af jeg fik kastet dig ud i sådan en omgang, haha :D
  Jo, jeg sad faktisk lige og tænkte på det her den anden dag, der er alligevel kommet en del til siden sidst - og der er også kommet nye reoler op, så de ikke står i stakke på gulvet xD

  SvarSlet
  Svar
  1. Til gengæld læser du en hel del mere end mig ;) Så du har en lidt mere 'lovlig' undskyldning for at købe nye bøger hehe..
   Jubiii vil se frem til endnu en bookshelf tour, elsker at se folks hylder :D (Ved ikke lige hvorfor jeg kaldte det en blogtour i den anden kommentar haha)

   Slet