tirsdag den 1. januar 2013

Top 10 Tirsdag #38 + Diverse

Jeg håber, I alle kom godt ind i det nye år og havde en helt fremragende aften. Min aften var knap så spændende. Omkring middag begyndte jeg at få det ret dårligt og efterhånden som dagen gik, blev det værre og værre. Jeg var overhovedet ikke værd at være sammen med, men søde Hr. Kæreste holdt min ynken ud og sørgede godt for mig.

Søvn i nat var en mangelvare, både på grund af de åndssvage møgunger unge fyre, der fyrede omkring 14 kanonslag af nede foran vores vindue, men også fordi jeg skiftevis har svedt helt vanvittigt og frosset så tænderne klaprede i munden på mig.

I dag er ikke meget bedre og jeg ligger bare på sofaen og ser Big Bang Theory mens Hr. Kæreste tager opvasken. Hvad skulle jeg dog gøre uden ham :) Der bliver derfor ikke noget Top 10 Tirsdags indlæg, for jeg orker ikke at lave et. Men eftersom emnet er 'Bøger, jeg vil læse i 2013, kan jeg jo linke til diverse bogudfordringer jeg er med i:

Debut Author Challenge

Ryd Reolen

Diverse fra Hr. Kæreste og BedsteVeninden.

Fortsat rigtig god aften :)

4 kommentarer:

 1. Åh din stakkel... Jeg er så småt ved at komme ovenpå igen, hvilket har taget sin tid, men det er bare ikke sjovt at være syg... Jeg håber du bliver rask hurtigt, og rigtigt rigtigt godt nytår!!! Glæder mig til at følge din blog i endnu et år... =D

  SvarSlet
  Svar
  1. Lækkert at du er på vej ovenpå igen! Jeg er stadig hårdt ramt, men min feber er heldigvis næsten væk. Kan dog stadig ikke tænke for alt snottet haha ;)

   Glæder mig også til at følge din blog et år mere :D

   Slet
 2. Åh god bedring altså! :(

  SvarSlet