tirsdag den 25. juni 2013

30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAY 25

Dag 25 i blogudfordringen handler om en ting, jeg aldrig kommer til at gøre. Og det er et svært spørgsmål, for aldrig er virkelig lang tid - men der er da nogle ting, jeg i hvert på nuværende tidspunkt ikke har nogle planer om nogensinde at gøre!

Som f.eks. at bungee jumpe - som skrevet tidligere er jeg virkelig højdeskræk og bare tanke om at skulle hoppe ned fra et højt sted med en sølle elastik som eneste bindeled mellem mig og døden... Ej, fy for pokker! Af samme grund kommer jeg heller aldrig til at springe i faldskærm!

Af andre ting jeg sandsynligvis heller aldrig kommer til, kan nævnes: at eje en fransk bil (peugeot, citroën eller  renault), besøge Tyrkiet igen, købe en iPhone og tage på camping :)

4 kommentarer:

 1. Aldrig er mega lang tid - det er altid :O

  Sjovt nok er jeg nok mere bange for bungeejump end faldskærm - tænk hvis den knækker?! :O :O :O Hvilket ikke giver nogen mening, eftersom det vel er hip som hap om man styrter i døden pga. manglende udløst faldskærm eller knækkende elastisk? Okay, overdramatiserer måske en smule, meeeeen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på præcis samme måde! Bungee jump er bare så meget værre end faldskærm! Jeg har før set videoer, hvor snoren knækker. Føj! I det mindste er der altid en reserve-faldskærm med, når man falder!

   Slet
 2. Jeg har det på samme måde som Irene, tror aldrig nogensinde jeg kommer til at prøve et bungeejump. Det tør jeg bare slet ikke. Men til gengæld har jeg sprunget faldskærm, hvilket jeg var vild med, og meget gerne vil gøre igen. Så ja, ved ikke om det e elastikken eller andet, ihvertfald skræmmer idéen bag bungeejump mig umådelig meget !

  SvarSlet
  Svar
  1. For mig har det nok meget at gøre med at jeg skal hoppe med hovedet først og have hovedet ned af HELE tiden hvis jeg bungeejumper. Ved faldskærm er der mere sådan 'flyve-agtigt'! (jeg håber, det giver mening) :) Jeg synes, det er SÅ sejt at du har sprunget faldskærm! Folk ville være nødt til at sparke mig ud af flyet, for jeg ville være stiv af skræk. :)

   Slet