torsdag den 11. juli 2013

Boggaveprojektet: Gaver fra Katja

For laaang tid siden snakkede Irene, Sabrina og jeg om at det kunne være super fedt at modtage en bog fra en anden bogelsker, der virkelig har tænkt over, hvad man mon gerne ville læse. Noget de selv kunne lide eller vidste, der ville glæde modtageren. Vi var rørende enige, men det blev aldrig til noget. Ikke før Irene var så fantastisk at tage initiativ til Boggaveprojektet, der startede en masse tanker og ideer hos deltagerne. Vi fik hver en partner og skulle så, ud fra en ønskeliste af en art, finde en bog til 100-150 kr. til modtageren. Jeg fik selv Katja og gik øjeblikkeligt i tænkeboks. For hvad giver man pigebarnet, der ejer alle danske bøger? Heldigvis er Katja begyndt at læse på engelsk, så det hjalp mig en del. Processen var rigtig sjov og jeg brugte lang tid på at gå og kigge på bøger og bestemme mig for og imod forskellige ideer - for selvfølgelig købte jeg gaven til hende i London! Gaven blev sendt i går og nu går jeg i spænding og venter på at hun modtager den, selvfølgelig med håb om at hun bliver glad for den!

Men det var faktisk slet ikke min gave til Katja, indlægget skulle handle om. For i går kom min søde postdame nemlig med en pakke til mig fra Katja. Jeg nåede knap nok at få taget billeder, før jeg havde hevet papiret af (altså, jeg læste skimmede selvfølgelig det fine kort først) og kunne se, hvad hun havde købt til mig.
*Immortal City af Scott Speer
*Uhyrernes Hav af Rick Riordan

Jeg har LÆNGE gerne ville læse den næste i Percy Jackson serien, men jeg er simpelthen så nærig når det kommer til danske bøger - og når jeg nu ejer den første på dansk, er jeg jo nødt til at have resten på dansk!

Immortal City kendte jeg ikke til i forvejen og jeg er faktisk ikke særlig vild med engle, men den lyder helt vildt spændende. Prøv engang og læs:

Jackson Godspeed is the hottest young Angel in a city filled with them.

He's days away from becoming a full Guardian, and people around the world are already competing for the chance to be watched over by him. Everyone's obsessed with the Angels and the lucky people they protect - everyone except for Madison Montgomery.

Maddy's the one girl in Angel City who doesn't breathlessly follow the Angels on TV and gossip blogs. When she meets Jackson, she doesn't recognize him. But Jackson is instantly captivated by her, and against all odds the two fall in love.

Maddy is swiftly caught up in Jackson's scene, a world of glamour, paparazzi - and murder. A serial killer is on the loose, leaving dead Angels' wings for the police to find on the Walk of Fame. Even the Guardians are powerless to protect themselves in the face of this threat & and this time it's up to Maddy to save Jackson

Jeg glæder mig rigtig meget til begge bøger og siger mange tak til Katja for gaverne - det var super godt valgt! :)

6 kommentarer:

 1. Hehe. Er glad for at de faldt i så god jord - Og er super spændt på at se hvad du har fundet! Hvis den kommer i morgen, bør den ligge og vente på mig, når jeg kommer hjem fra arbejde. Så er der bare ikke en bedre måde at starte weekenden på! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ugh, jeg er så nervøs for, hvad du synes om din gave. Håber i hvert fald det bliver en god måde at starte weekenden på ;)

   Slet
 2. Sikke nogle gode valg! Fantastisk :)

  SvarSlet
 3. Glæder mig virkelig til at komme i gang med dem. Skal lige have klaret et par danske titler mere, før min officielle stak af bøger er væk, men SÅ skal jeg i gang. Tror måske jeg tager den ene med som min Paris-bog. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh god ide - glæder mig til din anmeldelse :D

   Slet