søndag den 13. oktober 2013

Read-a-thon - Oktober 2013 - Update

Klokken har passeret 14.00 og oktobers Read-a-thon er overstået. Det gik langtfra så godt som jeg havde håbet rent sidemæssigt, men til gengæld har det været en rigtig fed oplevelse.

Jeg kunne ikke klare hele natten uden søvn, desværre, hvilket selvfølgelig har indflydelse på hvor meget jeg har fået læst. Desuden havde jeg ikke medregnet, hvor meget tid jeg ville bruge på twitter og facebook, samt hvor meget tid jeg brugte på at snakke med BedsteVeninden og Hr. Kæreste da han endelig kom hjem. Derfor var mit mål nok også ret naivt :) Min endelig sidetal blev på: 1059 sider, hvilket svarer til 44 sider i timen i 24 timer, sådan ca. Jeg har fået færdiggjort 4 bøger og er halvvejs igennem nummer 5.

Jeg har lært en masse i løbet af dette read-a-thon. Jeg har lært, at jeg ikke bliver særlig sulten om natten og at mit lager af snacks nærmest var unødvendigt. Jeg har lært, at jeg ikke skal gå i nærheden af knive, når jeg er træt - det kan to snitsår i mine fingre bevidne. Jeg har lært, at det er hamrende hyggeligt at dele sine læseoplevelser med andre - det vidste jeg jo faktisk godt (ellers havde jeg nok ikke en blog), men det har været skønt at få det bekræftet og at følge de andres læseeventyr på twitter, blogs og facebook. Og til sidst har jeg lært at jeg fungerer bedre til de lidt længere read-a-thons - jeg har simpelthen brug for min nattesøvn for at fungere, men jeg kunne alligevel sagtens finde på at deltage i Dewey's 24 hours read-a-thon igen til april :)

Jeg håber, I har nydt det lige så meget som mig og at I er med igen næste år - det kunne være super hyggeligt :)

***

Så blev klokken 9.22 og jeg blev færdig med den første bog om Lola. Det har taget rigtig lang tid, men jeg fik også en lur på ca. 4 timer - jeg er bare får dårlig til at holde mig vågen længe. Desuden blev der snakket en del med Hr. Kæreste, da han stod op og der skulle pakkes og gøres klar til at BedsteVeninden skulle hjem. Så nu er jeg alene og har planer om at fortsætte til kl. 14, hvor read-a-thonen sluttet. Jeg kan med det samme sige, at jeg ikke når mit mål - det ødelagde min lur, men jeg har nu ikke fortrudt den af den grund ;-)

Min næste bog bliver Lola og Kalejdoskopet af Janne Hejgaard. Bogen er på 281 sider og jeg har på nuværende tidspunkt ingen ide om, hvor lang tid det vil tage mig at læse den. Men først skal der skæres lidt frugt til en gang morgenmad :)Har I kunne klare jer hele natten uden søvn?

***

Klokken er nu 00.19 og jeg er netop blevet færdig med Splittet. Det har virkelig taget mig lang tid at læse den, men jeg har også får aftensmad og Hr. Kæreste er kommet hjem og skulle snakke lidt - så tiden er blevet brugt på andet end læsning.

Min næste bog bliver Lola og Refærdighedens bog af Janne Hejgaard som er på 250 sider. Jeg får læst mig igennem nogle anmeldereksemplarer i løbet af denne read-a-thon, hvilket jeg er ret godt tilfreds med. Så er efterårsferien nemlig helt min egen til frilæsning :)***

Så blev klokken 19.00 og jeg er færdig med bog nr. 2 - den var utrolig hurtigt læst! Vi har endnu ikke spist aftensmad, for det er ikke ligefrem sulten der plager os :) Men Hr. Kæreste kommer hjem om et par timer og så skal han nok have mad og mon ikke der så bliver lavet nok til os også? Det regner vi i hvert fald med.

Min næste bog bliver Splittet af Teri Terry som er på 299 sider. Det er korte bøger, jeg tager i dag, men så når jeg da ikke at kede mig haha :)Får I læst noget anbefalingsværdigt?

***

Så er klokken 16.49 og jeg er færdig med den første bog. Det tog mig længere tid end jeg regnede med, men der bliver altså også snakket en del, når man sidder med en veninde - især når hun læser Mockingjay for første gang!

Min næste bog bliver Prepper af Lise Bidstrup som er på 186 sider.


Men allerførst vil jeg ud og gå en tur med hunden og nyde det smukke vejr en smule :)

Hvordan går det med jer?

***

Så er det næsten tid til at starte efterårets read-a-thon og jeg er spændt på, om jeg når det. Klokken er i skrivende stund 11.27 og om en time skal jeg køre hjemmefra og over til en eller anden mand for at have kigget på et eller andet med bilen (jeg blev muligvis så sur over at skulle forlade mit hjem så tæt på read-a-thon-starten at jeg ikke gad høre efter - Sabina, 4 år). Jeg håber virkelig, at jeg når hjem til kl. 14 så jeg kan være med fra starten af og øjeblikkeligt begynde på min første bog, som er Hunger af Jackie Morse Kessler. Bogen er kort med sine kun 177 sider og jeg regner med at den kan kickstarte min lyst til at læse mere. Lige nu har jeg nemlig hovedpine og lyst til at sove - super start på 24 timer med læsning haha :)

Men slikskålen er blandet, danskvandet er fundet frem og frugtsalaten skal bare skæres, når vi engang får lyst til det. Det skal nok blive en rigtig hyggelige oplevelse!Rigtig god læselyst :)

13 kommentarer:

 1. uuuh jeg elsker de der fra aqua d'or!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne ikke ret godt lide de lyserøde, hvilket kom meget bag på mig for jeg ELSKER hindbær. Men de gule er fantastiske :D

   Slet
 2. God læselyst søde Sabina :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Maja :) En skam du startede med Morganville Vampires - den kan virkelig dræbe lysten til at læse videre ;)

   Slet
  2. jamen hvorfor advarede du mig ikkkeeee? :O :O :O

   Slet
  3. Det var alt for sent da jeg opdagede det, desværre :O

   Slet
 3. Rigtig god læselyst til dig også. :0)

  SvarSlet
 4. Kun 17 timer endnu! ;) God læselyst til dig også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;) Ja, jeg klarede det så ikke haha :P

   Slet
 5. At læse sammen med andre kan være dybt forstyrrende. Jeg ville heller ikke have fået læst nær så meget, hvis jeg havde selskab. :P Men synes det er sejt at du nåede så meget alligevel. Og holdt ud så længe. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :) Og i lige måde - synes det er fedt at du prioriterede søvn, fremfor at presse dig selv for meget (som jeg var så dum at gøre). Min søndag var helt smadret på grund af den elendige søvn og jeg havde det som om jeg havde tømmermænd.

   Slet
 6. Jeg kigger herind hver dag - Håber du snart har tid, overskud og lyst til at vende tilbage. :)

  SvarSlet