torsdag den 2. oktober 2014

Frk. Hyms

Selvfed titel, hva?

Min blog startede for 3½ år siden som en slags hverdagsblog. Jeg skrev bare om det, jeg havde lyst til. Ingen stil og ingen mening. Kort efter startede jeg en bogblog ved siden af, så jeg havde et sted at skrive om mine elskede bøger, men der gik ikke ret lang tid før det gik op for mig at det egentlig var bøgerne, jeg helst ville skrive om. Mit liv var også så tilpas kedeligt at jeg ikke kunne komme på nogle indlæg til hverdagsbloggen :) Derfor døde hverdagsbloggen og Frk. Hyms blev en fuldtids-bogblog.

I lang tid har Frk. Hyms været mit fristed. Her skriver jeg om det, der tog min fritid: bøgerne og deres fantastiske verden. Anmeldelser, ønskesedler, opsummeringer. Ovenikøbet en lille video er det blevet til (det var dog ikke nogen videre succes!). Men efter jeg blev gravid, tog bloggen en ny drejning - eller, faktisk startede det allerede da jeg blev gift. Der kom nemlig et par indlæg omkring brylluppet, men jeg gik hurtigt tilbage til bøgerne. Men nu har jeg skrevet flere indlæg om, hvordan det var for mig at være gravid, fødslen og tiden efter. Og inden længe får I et eller flere indlæg om, hvordan jeg har det som studerende mor. Min blog bliver altså mere og mere en hverdagsblog igen. Og det har jeg det faktisk rigtig godt med. Bøgerne vil aldrig forsvinde herfra. Selvom de ikke længere fylder så meget i mit liv, som de gjorde førhen, er de stadig en vigtig del af mig som menneske og jeg holder aldrig frivilligt op med at læse. Men jeg læser mindre og det påvirker selvfølgelig antallet af anmeldelser herinde. Jeg ved, at jeg nok mister de læsere, der kun kommer her for anmeldelsernes skyld, men det tager jeg med. Så længe jeg stadig har overskuddet til at blogge kommer der indlæg omkring bøger, omkring mit liv og omkring Pigebarnet. Hendes ankomst har været en kæmpe omvæltning og det er stadig hamrende hårdt til tider. Men hun er det hele værd. I har heldigvis været super søde omkring de mere personlige indlæg og jeg håber, I er interesseret i at lade bøgerne dele pladsen fremover også :)

Det jeg egentlig ville med det her indlæg var at fortælle at bloggen ikke vender tilbage til en ren bogblog og samtidig takke jer for de mange søde kommentarer både her, på Instagram og på Twitter. I er fandeme fantastiske! (Og så skal jeg nok få opdateres bloggens facebookside inden længe. Og mon ikke der snart kommer en konkurrence også - det er vist ved at være længe siden!)

12 kommentarer:

 1. Jeg tvivler på folk forsvinder herfra ;)
  Og pigebarnet er jo bare super lækker :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak - jeg er også ret vild med hende :P

   Slet
 2. De eventuelle læsere du mister på anmeldelses-fronten, dem får du til gengæld på hverdags-fronten. Så det tror jeg nu slet ikke, du skal tænke over :D
  Synes egentlig kun det er hyggeligt at få lidt mere hverdag :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan også godt selv lide at læse om folks hverdag og kende bloggeren bag lidt mere, så er glad for at det bliver taget godt imod ;)

   Slet
 3. Jeg klapper i mine små hænder af begejstring. Jeg vil virkelig gerne have både bøger og hverdag, så jeg glæder mig helt vildt til at læse begge dele :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt - det er også dejligt med variation :D

   Slet
 4. Du hører ingen brok fra min side af. Jeg vil gerne læse om begge dele :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt. Kan også godt lide at skrive de mere personlige indlæg ;)

   Slet
 5. Glæder mig til at følge med i både bøger og hverdag! Og hold nu op, hvor er hun bare sød! :D

  SvarSlet
 6. Synes det er så fint - vil gerne se flere bebse-billede :D:D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er inde i en periode, hvor hun bliver totalt stone-face så snart hun ser et kamera, så hun er sgu lidt træls at tage billeder af ;) Men jeg forsøger :P

   Slet