Om mig/kontakt

Mit navn er Sabina, jeg er fra 1988 og jeg arbejder som lærer. Jeg bor sammen med min mand, min datter og min hund i en lille by i Midtjylland.

Jeg lærte først at læse i starten af 2. klasse efter et skoleskift. Derefter var biblioteket mit andet hjem og har været det lige siden. Jeg har oftest lånt de bøger, jeg læser, men gennem de sidste år er jeg begyndt at købe flere og flere. Det er trods alt dejligt at have mulighed for at genlæse en god bog, præcis når man har lyst. Desuden er der intet smukkere end en fyldt bogreol.

Jeg er lige så stille begyndt at læse på engelsk og vil helt sikkert gøre en del mere i det fremover.

Det er muligt at komme i kontakt med mig enten ved kommentar på bloggen eller ved mail på:
SaHyms (a) gmail.com

Hvis nogen er i tvivl, skal (a) erstattes med @.


10 kommentarer:

 1. Hej Sabina :)
  Jeg synes det er en fed blog du har, har selv en også, kunne du tænkte dig at linke?

  Hilsen Kicki :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kicki.

   Mange tak, jeg vil gerne linke :)

   Slet
 2. Hej,
  jeg er også blevet helt fanget af din blog og mange spændende indslag som stadig giver mig ideer til hvad jeg selv har lyst til at blogge om.
  Kunne du måske også tænke dig at linke her (vil selvfølgelig meget gerne retur-linke)? :)
  Jeg har lige startet en helt ny blog på dansk nemlig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   Tusinde tak :) Jeg vil rigtig gerne linke!

   Slet
  2. Hvor har du købt bogreolerne?

   Slet
 3. Jeg kan anbefale Orson Scott Card. Hans mest berømte bog er vel Endar's Game, skønt den ikke har den samme dybde som fortsættelserne i serien. Jeg elskede Speaker for the Dead.
  Han har også skrevet et fantasyserie. Du kan evt. prøve at læse Stonefather, som er rimeligt kort, men lidt forudsigelig. Men den giver et indblik i hans magisystem. Hans karakterer er mangler måske lidt dybde, men bøgerne har et eller andet over dem - en sjov 'dybde' hvis man kan sige det. Måske er det derfor jeg er så fascineret af Orson Scott Card.

  Og som du sikkert ved, så er ALT med Brandon Sanderson super fedt skrevet. Specielt Mistborn serien er genial.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, jeg har længe overvejet at læse noget af Orson Scott Card, men han er vist lidt af et røvhul så jeg nøjes lige med at overveje lidt endnu ;)
   Til gengæld vil jeg sindssygt gerne læse noget mere af Brandon Sanderson (har kun læst Stålhjerte) og Mistborn står allerøverst på listen :D Tusinde tak for anbefalinger! :)

   Slet
  2. Hehe ja, Orson har kommet med nogle ret uheldige udtalelser om homoseksuelle. Men selvom han er en religiøs tosse, så er han en fantastisk forfatter. :)

   The Painted Man (The Warded Man) af Peter V Brett er også utroligt god. Han gør sine karakterer utroligt levende, men plottet fortsætter desværre over en serie, og der er ingen af bøgerne som kan stå alene.
   Jeg er desværre lidt for afhængig af lydbøger, da jeg simpelthen ikke har tid til at læse. Og lydbogsserien på Storytel er desværre en bog bagud i serien. Og så er Peter V Brett er vist stadigt ved at skrive den sidste bog. Så jeg mangler mindst to bøger endnu, hvilket er noget øv.
   Men igen, hans karakterer er så ufatteligt troværdige. :)

   Slet
  3. Jeg har hørt så meget godt om Peter V Brett og han står rigtig højt på listen - det skulle være fantasy når det er finest :)

   Jeg har endelig fået læst noget af Brent Weeks som jeg også kun har hørt godt om og ham kan jeg helt sikkert også anbefale - The Way of Shadows er virkelig spændende og godt skrevet :)

   Slet