tirsdag den 4. september 2012

Top 10 Tirsdag #26

Broke and Bookish
Denne uges tema er 'Bøger på min efterårs-to-read-liste' og jeg har en del flere end 10. Det bliver spændende at se, hvor mange jeg egentlig når.

 1. Seraphina af Rachel Hartman. Drager! Behøver jeg virkelig sige mere? Jeg glæder mig SÅ meget til at jeg endelig kommer igang med denne smukke smukke bog.
 2. Throne of Glass af Sarah J. Maas. Jeg læste de fire noveller, der kom forud for bogen og jeg er vild med frk. Sardothien og ser meget frem til at læse om hendes eventyr.
 3. Puls af Stephen King. Jeg er ikke særlig god til gysere, så det her bliver en udfordring - på den anden side er jeg ret vild med King, så mon ikke det nok skal blive en god oplevelse? :)
 4. Kongernes Kamp af George R. R. Martin. Jeg ELSKEDE den første og denne har stået på min hylde længe og ventet på mig. Jeg håber, jeg får den læst i løbet af min efterårsferie!
 5. Lille fugl fra himlen af Joyce Carol Oates. Jeg aner faktisk ikke, hvad den handler om, men den er en del af en af mine udfordringer i år, så jeg må hellere få den læst.
 6. The Iron King af Julie Kagawa. Jeg har læst utroligt lidt om feer, så jeg glæder mig til at opleve den verden, Kagawa har skabt.
 7. The Magicians Guild af Trudi Canavan. Den skal genlæses! Jeg har læst den på dansk (kan se de udgiver den på ny, denne gang som en bog i stedet for delt som de oprindelig blev på dansk) og nu skal den have en chance på engelsk!
8. Magic Study af Maria V. Snyder. Jeg læste den første i serien og elskede den. Det er på tide, jeg fortsætter eventyret.
 9. Et glas mælk, tak af Herbjørg Wassmo. Jeg har hørt utrolig meget godt om den her bog og ser meget frem til at læse den, selvom den skulle være ret voldsom.
10. Switched af Amanda Hocking. En bog, der har stået på min hylde rigtig rigtig længe. Den fortjener at blive læst!

6 kommentarer:

 1. Throne of Glass is one I'm excited to read too. Hope you get to all these during Fall :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Me too! And the cover is sooo beautiful! I hope so too ;)

   Slet
 2. Mener at kunne huske du er ret glad for tamora Pierce - Tellerup har i dag udsalg på en masse fantasy/paranormal/gysere til kun 40 kr. Der er blandt andet en del tamora pierce og Trudi caravan iblandt, men også en masse ret nye udgivelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik en mail om det og har netop bestilt for 754 kr. haha :D
   Men tusinde tak, er virkelig pænt af dig at fortælle :D
   Det er jo et helt vanvittige priser, jeg elsker sådanne udsalg :D

   Slet
 3. Jeg kom også til at bestille for 425 kr, ups :P Så den sidste uge i måneden står nok på pasta med ketchup .. Men for søren, sikke et tilbud! Jeg har sparet over 500 kr, i like!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig fedt :) Glæder mig til at se, hvilke bøger du modtager :D

   Slet