tirsdag den 5. februar 2013

Top 10 Tirsdag #41


Broke and Bookish
Denne uges tema er 'Bedste bogminder' og det er altså en dejlig liste at skrive. Listen er som altid i vilkårlig rækkefølge.

1. Da jeg modtog min første Tamora Pierce bog
Jeg fik min første Tamora Pierce i julegave af min daværende kæreste. Det var Alanna og jeg blev simpelthen så glad. Det var fuldstændig uventet (dengang brugte jeg kun biblioteket og ejede stort set ingen bøger). En af de bedste julegaver nogensinde :)

2. Waterstones i London
Waterstones er en fantastisk boghandel og jeg var virkelig overvældet, da jeg var derinde. Så stort, så mange bøger, så mange muligheder. Jeg vil rigtig gerne tilbage til London og når det sker, skal jeg helt sikkert forbi Waterstones igen.

Det var virkelig stort for mig at tage så langt hjemmefra for at mødes med en flok piger, jeg overhovedet ikke kendte. Men det var fantastisk! Pigerne var så søde og det var en rigtig god dag :)

Anden gang jeg tog til bogbloggertræf var endnu bedre en første gang. At vide en smule om pigerne og føle, man kender dem en smule, gør hele oplevelsen meget bedre. Igen var det en skøn dag og hele turen værd!

5. Det kommende bogbloggertræf
Ja, det måtte jo komme. Til foråret skal jeg til endnu et træf og jeg glæder mig som et barn inden jul. Det bliver fedt igen at møde folk, der er ligeså glad for at diskutere bøger, som jeg er :D


Jeg var til BogForum for første gang i efteråret sammen med Michelle. Det var en skøn oplevelse; en smule stressende og meget overvældende. Jeg håber på at komme igen en gang mere :)

7. Mit første møde med Harry Potter

Jeg var så snu at jeg læste Hemmelighedernes Kammer før jeg læste De Vises Sten og jeg kom derfor 'forkert' ind i historien. Men jeg var alligevel fanget med det samme og har nydt serien utallige gange siden!

3 kommentarer:

 1. Åååh - Jeg er glad for at du har været så glad for træffene (det lyder forkert. :P) Glæder mig til at se jer allesammen igen. :)

  Og ja, lette bøger er altså helt ok sommetider. Jeg må indrømme at jeg i de sidste år har sværget mere til dem. Da jeg var teenager kunne jeg sagtens æde de store mursten uden problemer, men med arbejde, kontante nyheder og nu skole, må jeg indrømme at jeg nærmest ikke læser andet end "lette" bøger - Godt nok i forskellige genre osv. men de bliver sjældent over de 500 sider pr. bog.

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig også til næste bogtræf allerede! :D

  Og så synes jeg desuden, det er ret sjovt, at du fik læst HP2 før 1'eren, hæhæ ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver en god dag, det er jeg sikker på :D
   Vil godt påpege at historien giver bedre mening, hvis man læser den i den rigtige rækkefølge ;)

   Slet