mandag den 1. april 2013

Update på bogudfordringerne - Marts

April er startet (urgh, jeg hader 1. april!) og igen får I en lille update på, hvordan det går med mine udfordringer:
 • Jeg har nået 1 bog fra Hr. Kærestes liste og har opgivet 1 fra BedsteVeninden.
 • Jeg har fået læst 19 bøger i marts måned..
 • .. heraf går de 4 af dem ind under februars tema: Feer...
 • ...og ingen af dem var 2013 Debut Author.
 • Til gengæld fik jeg læst ikke mindre end 7 anmeldereksemplarer!
 • Jeg valgte at opgive Moby Dick efter at have kæmpet mig igennem 100 sider.
 • Selvom jeg selv synes, jeg har været ret god til at anmelde løbende i marts måned, har jeg lige nu 7 påbegyndte anmeldelser.
 • Månedens bedste bog er umulig at vælge, men kandidaterne er The Holders, Partials, Fragments, Phoenix og The Sweetest Dark.
 • Den dårligste var Iron Fey serien. (Ja, det er lidt snyd at vælge en hel serie, især når jeg egentlig synes The Iron Queen var udmærket, men serien som helhed var bare ikke noget for mig).
Denne måneds tema er 'Enkeltstående' og det glæder jeg mig til, for jeg læser mange flere serier end enkeltstående. Og indrømmet, nogle serie burde ikke have været længere end én bog!

Hvordan er jeres marts gået rent bogmæssigt? :)

4 kommentarer:

 1. Jeg har slet ikke fået læst så meget som jeg burde/ville. Kun fem bøger, herunder 2 til genrechallenge. Til gengæld har jeg læst en ordentlig røvfuld faglitteratur og spandevis af notater og resume'er til diverse prøver, tests, cases etc. vi har haft på skolen.

  Jeg ser virkelig frem til en april måned der er lidt mere rolig skolemæssigt og til forhåbentlig at få læst en masse gode bøger. Mit månedstema er kvindelige forfattere, så det spænder vidt og bredt, men jeg har planer om at gribe fat i nogle af alle de enkeltstående bøger og dele af serier jeg har stående, som passer derindunder. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha, faglitteratur tager altså også hårdt på en! Jeg skal skrive to opgave de næste par uger, en indenfor psykologi og en indenfor matematik, så jeg er spændt på hvor meget jeg får læst.
   Uh, det er et dejlig bredt emne :)

   Slet
 2. Imponerende!
  Min marts har været meget sløv. Har haft alt for meget skolearbejde - og så virker det som om at Æblemostreglementet er på 2000 sider og ikke 600. Snyd og bedrag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, skolearbejde tager hurtig tid fra den gode læsning ;) Jeg er meget spændt på, hvor meget jeg får læst de næste par måneder når jeg har skriftlige opgaver og eksamner. Det må tiden vise :)

   Kender alt for godt følelsen af, at bogen er uendelig. Sådan havde jeg det med Moby Dick. Livet er for kort til at miste læselysten over en kedelig bog ;) (Det er helt nyt for mig at opgive bøger, så er ret stolt når jeg kan få mig selv til faktisk at indrømme at jeg ikke gider mere) :D

   Slet