tirsdag den 2. april 2013

Walking Disaster - Jamie McGuire

Originaltitel: Walking Disaster
Forfatter: Jamie McGuire
Serie: Beautiful #2
Forlag: Atria Books
Sider: 488
Udgivelsesår: 2013
Læst på: Engelsk
Dansk titel: Ikke oversat
Kilde: ARC

Læs først: Beautiful Disaster
Kan du elsker nogen for meget?

Travis Maddox lærte to ting af sin mor før hun døde; Elsk voldsomt. Kæmp voldsommere.

I Walking Disaster er Travis' liv fyldt med kvinder, hasardspil og vold. Men netop som han tror han er uovervindelige, bringer Abby Abernathy ham i knæ.

Enhver historie har to sider. I Beautiful Disaster fik Abby fortalt sin side. Nu er det tid til at se historien gennem Travis' øjne.

***

Hvis du har læst min anmeldelse af Beautiful Disaster ved du, at jeg langtfra var begejstret! Alligevel valgte jeg at begive mig ind i historien endnu en gang for at finde ud af, om Travis virkelig er som jeg havde antaget ham for at være. Og er han så det? Både ja og nej. (Men mest ja!)

Travis undskylder ikke for ret mange af sine handlinger igennem bogen og selvom jeg synes han er et dumt svin det meste af tiden, viser det også at han er villig til at stå ved sin mening og ikke er en push-over som Abby! Selvom jeg kom til at forstå nogle af hans handlinger en smule bedre (forstå, ikke godkende!), kom jeg ikke på noget tidspunkt til at holde rigtig af ham. Han virker stadig dybt usympatisk og ustabil.

Eftersom historien er den samme, bliver den til tider ret kedelig at læse. Der kommer heldigvis noget nyt de gange, hvor Travis ikke er sammen med Abby og så er slutningen anderledes, fordi den er fortsat efter at Beautiful Disaster ender. Til trods for at jeg synes historien var ret kedelig, kunne jeg ikke lægge bogen fra mig. Jeg er fuldstændig vild med den måde Jamie McGuire skriver på - jeg bliver en del af historien og kan identificere mig i større eller mindre grad med personerne. Hvor ville jeg ønske, hun skrev en anden slags bøger - så er jeg sikker på at hende og jeg ville få brugt en masse tid sammen!

Jeg kunne rigtig godt lide slutningen, mest fordi den sætter et endegyldigt punktum for historien om Abby og Travis. Den virker dog ret urealistisk og Abby er ligeså dum som hun er i resten af bogen (seriøst, det pigebarn irriterer mig! Så få dog en rygrad igen!!!). Jeg tror i hvert fald ikke på, at det ville have gået Travis sådan, men måske fejlbedømmer jeg Abbys effekt på ham og hans vanvittige temperament.

Walking Disaster er bedre end Beautiful Disaster, fordi jeg langt hellere vil læse om Travis end om Abby. I det mindste er der en smule chance for forståelse omkring ham, hvorimod Abbys transformation fra stærk-hovedperson-med-meninger til push-over-der-ikke-kan-sige-nej bare er vildt kedelig og frustrerende. Læs bogen, hvis du kunne lide Beautiful Disaster eller bare ikke kan få nok af at hamre hovedet frustreret ned i bogen, mens du råber af karaktererne!

6 kommentarer:

 1. Hej..

  YES! Jeg vidste ikke at der var kommet en "2." Jeg underede mig bare over hvorfor du synes den er bedre en "1."? Har nemlige læst den første og er lidt bange for at den vil være for ensformet.

  Er den lige kommet ud i denne uge? er den kommet ud på dansk, eller kun på engelsk.

  Det er en fed blog du har forresten :-), og undskyld for de tusinde spørgsmål. :-)

  Fra Lumiere.
  http://3ien.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Den bliver også lidt ensformig til tider, men der er alligevel proppet så meget nyt ind at den er værd at læse. Så hvis du kunne lide den første, synes jeg helt sikkert du skal læse den her :)

  Jeg tror nok, den udkommer på engelsk i dag (den kan i hvert fald købes lige her med et vanvittig smukt cover: )

  Mange tak og du spørger bare løs :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, okay, regner også med at den er lidt ensformet.

   Skal helt klar begynde at læse denne.

   Tak for svaret. :-)

   Slet
 3. Hej ved du hvor år den udkommer på dansk ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej.

   Nej, desværre ikke. Faktisk ved jeg slet ikke, om forlaget overvejer at udgive 2'eren - men det vil jeg da håbe for de danske fans :)

   Slet