fredag den 3. maj 2013

Fredagsønske #49

Jeg er typen, der ikke kan lade være med at kigge på bøger. I boghandler, på Goodread, på Amazon, på blogs og tusinde andre steder på nettet. Derfor er min ønskeliste altid rigtig lang. Fremover vil jeg hver fredag smide et indlæg om en bog fra min ønskeliste. Forhåbentlig kan jeg inspirere andre :)


Titel: Shatter Me
Forfatter: Tahereh Mafi
Udgivelsesdato: 15. November 2011

Juliette har ikke rørt ved nogen i præcis 264 dage.

Sidste gang hun gjorde det, var et uheld, men The Reestablishment låste hende inde for mord. Ingen ved hvorfor Juliettes berøring er fatal. Så længe hun ikke skader nogen, er alle ligeglade. Verden har alt for travlt med at falde fra hinanden til at være interesseret i en 17-årig pige. Sygdom ødelægger befolkningen, det er svært at finde mad, fugle flyver ikke mere og skyerne har den forkerte farve.

the Reestablishment sagde at deres måde var den eneste måde at fixe det hele på, så de smed Juliette i en celle. Nu er der så mange døde at de overlevende hvisker om krig - og The Reestablishment har skiftet mening. Måske er Juliette mere end en forpint sjæl proppet ind i en giftig krop. Måske er hun præcis det, de skal bruge lige nu.

Juliette er nødt til at foretage et valg: Vær et våben. Eller være en kriger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar