fredag den 17. maj 2013

Fredagsønske #51

Jeg er typen, der ikke kan lade være med at kigge på bøger. I boghandler, på Goodread, på Amazon, på blogs og tusinde andre steder på nettet. Derfor er min ønskeliste altid rigtig lang. Fremover vil jeg hver fredag smide et indlæg om en bog fra min ønskeliste. Forhåbentlig kan jeg inspirere andre :)


Titel: Everneath
Forfatter: Brodi Ashton
Udgivelsesdato: 24. Januar 2012

Sidste forår forsvandt Nikke Beckett - suget ind i en underverden kendt som the Everneath. Nu er hun vendt tilbage - til sit gamle liv, sin familie, sin kæreste - før hun bliver forvist tilbage til underverdenen ... denne gang for altid. Hun har seks måneder før the Everneath kommer for at hente hende, seks måneder til afskeder hun ikke kan finde ord til, seks måneder til at finde frelse, hvis det eksisterer.

Nikki længes efter at bruge disse måneder på at glemme the Everneath og forsøge at genoprette forholdet til sin kæreste Jack - ham, der var mest ked af det, da hun forsvandt og ham, hun elsker mere end noget andet. Men der er et problem: Cole, den rygende lækre udødelige, der lokkede hende til the Everneath i første omgang, har fulgt efter hende hjem. Cole vil overtage tronen i underverdenen og er overbevist om at Nikki er nøglen til at få det til at ske. Og han vil gøre hvad som helst for at få hende med tilbage, denne gang som hans dronning.

Efterhåneden som Nikkis tid på overfladen kommer tættere og tættere på en afslutning og hendes forhold begynder at forsvinde mellem fingrene på hende, er hun tvunget til at foretage det sværeste valg i hendes liv: find en måde at snyde skæbne på og bliv på overfladen med Jack eller vend tilbage til the Everneath og bliv Coles dronning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar