tirsdag den 4. juni 2013

30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAY 4

Dag 4 i blogudfordringen handler om mine 3 yndlingssange. Jeg finder ofte en sang, jeg elsker og hører den så på repeat indtil jeg bliver træt af den. Men nogle sange er umulige at blive træt af og det er sådan 3 jeg vil vise jer i dag:

Nummer 1:
D. 30/5 var jeg til Pink koncert i Herning og det var simpelthen helt fantastisk! Jeg skal helt sikkert af sted igen, hvis Pink kommer til Danmark (eller Norge, Sverige, Tyskland...) Hun spillede et hav af vidunderlige sange, men især en er jeg blevet rigtig glad for siden den udkom, nemlig 'Just Give Me a Reason', hvor hun synger sammen med Nate Ruess fra Fun. Jeg ville aldrig have overvejet at sætte de to sammen, men det fungerer bare så perfekt!


Nummer 2:

Stort set alle læseheste fra min generation siger, at Harry Potter betyder noget helt særligt for dem. Og det er også tilfældet for mig. Godt nok startede jeg med at læse dem i den forkerte rækkefølge, men jeg elskede dem alligevel og de vil for altid være noget helt specielt. Det var en meget sørgmodig følelse da den sidste bog var læst og endnu mere sørgmodigt, da den sidste film var set. Hver gang jeg lytter til nedenstående sang, får jeg lyst til at læse og se Harry Potter igen og så synes jeg at sangen er så passende!


Nummer 3:

Den sidste sang kunne jeg ikke fordrage, da jeg hørte den første gang. Eller anden gang. Eller tredje gang. Men langsomt varmede jeg op til den og nu er det min go-to sang, hvis jeg skal muntres op. Især elsker jeg den med nedenstående musikvideo - både fordi Adam Levine er hamrende lækker, men også fordi jeg synes han er super sød sammen med Anne Vyalitsyna. (Hvordan kunne hun dog gå fra ham?!)


8 kommentarer:

 1. Fantastisk måde at komme i Harry Potter stemning på. :0))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den sang er intet mindre end skøn! :)

   Slet
 2. Det er første gang at jeg høre Marchin On. Men den er her med tilføjet til min playliste!

  Jeg fik helt lyst til at holde et Harry Potter marton i weekenden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender alt til den følelse - det er en skøn sang :D

   Slet
 3. Åh, du har helt ret med hensyn til "Marchin On"; den er fluks tilføjet til min playliste! Jeg har det på samme måde med "Sky's Still Blue" af Andrew Belle, jeg kan næsten ikke høre den sang uden at få tårer i øjnene, fordi den minder mig om "Harry Potter". Det lyder måske fjollet, men det er alligevel fantastisk, hvordan nogle ting kan røre en så dybt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, 'Sky's Still Blue' er fantastisk !

   Sange har altid en evne til at få mig til at mindes specielle tidspunkter eller oplevelser i mit liv. Det er så vidunderligt :)

   Slet
 4. "Marchin On" er jo helt fantastisk. Og nøj hvor har jeg lyst til at læse videre i min bog, så jeg kan komme videre med serien. Desuden får jeg virkelig også lyst til at se alle filmene igen - hvilket jeg egentlig havde i forvejen (så faktisk HP 1 i forgårs), men nu er det helt ekstremt, så meget jeg gerne vil se dem. Kan min samfundsfags eksamen ikke snart være overstået, så jeg kan hygge mig lidt med HP igen. Og ja, vi glemmer lige de andre eksamener, for HP trækker ret meget i mig i øjeblikket :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg elsker den sang ;)

   Kender det alt for godt - får altid lyst til at læse HP om sommeren :) Og hvor er det typisk, at eksamener skal ødelægge det hele ;) Men held og lykke med dem!

   Slet