torsdag den 8. august 2013

Cover Reveal #3

Så er coveret til Ignite Me af Tahereh Mafi blevet offentliggjort. Ignite Me er den sidste bog i Shatter Me trilogien og coveret er SÅ smukt:


Det passer helt perfekt til de to foregående bøger i serien, der ser sådan her ud:


Jeg er dybt forelsket i coverne til den her serie og selvom jeg har den første på min Kindle, ved jeg bare at jeg skal have dem i hardcover - hvis jeg altså kan lide den selvfølgelig. 

Her er synopsen til Shatter Me:

Juliette har ikke rørt ved nogen i præcis 264 dage.

Sidste gang hun gjorde det, var et uheld, men The Reestablishment låste hende inde for mord. Ingen ved hvorfor Juliettes berøring er fatal. Så længe hun ikke skader nogen, er alle ligeglade. Verden har alt for travlt med at falde fra hinanden til at være interesseret i en 17-årig pige. Sygdom ødelægger befolkningen, det er svært at finde mad, fugle flyver ikke mere og skyerne har den forkerte farve.

the Reestablishment sagde at deres måde var den eneste måde at fixe det hele på, så de smed Juliette i en celle. Nu er der så mange døde at de overlevende hvisker om krig - og The Reestablishment har skiftet mening. Måske er Juliette mere end en forpint sjæl proppet ind i en giftig krop. Måske er hun præcis det, de skal bruge lige nu.

Juliette er nødt til at foretage et valg: Vær et våben. Eller være en kriger.4 kommentarer:

 1. Wow de er flotte!!!! Og 1'eren virker ret god

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt vildt! Glæder mig også til at få den første læst :)

   Slet
 2. Uuuuh, hvor er den/de fine. <3 Super smukke forsider, man da kun kan forelske sig i. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, og som ville pynte på enhver bogelskers hylde ;)

   Slet