onsdag den 12. februar 2014

Twisted Perfection - Abbi Glines

Originaltitel: Twisted Perfection
Forfatter: Abbi Glines
Serie: Rosemary Beach #3 og Perfection #1
Forlag: Atria Books
Sider: 290
Udgivelsesår: 2013
Læst på: Engelsk
Dansk titel: Ikke oversat
Kilde: Købt

Læs først: Fallen Too Far og Never Too Far.

Første sætning: You are my sunshine, my only sunshine.

***

Livet udenfor var en ny oplevelse for Della Sloane. De mørke hemmeligheder fra hendes fortid var ikke noget, hun nogensinde ville dele med nogen. De ville aldrig forstå det. Ingen ville nogensinde komme tæt nok på til at finde ud af det. Der var altid en chance for at hun ville blive skør før de regnede med.

Woods Kerrington havde ikke tendens til at blive tiltrukket af skrøbelige kvinder. De virkede til at være for hårdt arbejde. Han var ikke interesseret i arbejdet, kun nydelsen. En nat fyldt med sjov var præcis hvad han havde forestillet sig, da han fik øje på den lille frækkert, der ikke vidste hvordan man puttede benzin på bilen og havde brug for hans hjælp.

Hvad han ikke vidste var, at hun var en af de mest skrøbelige. Den ubekymrede pige, der sagde sin mening og var ligeglad med verdens mening om hende, var lettere at knuse end han kunne have forestillet sig...

***

Twisted Perfection var præcis hvad jeg havde brug for, da jeg satte mig for at læse den; sød, sjov, let og samtidig med et alvorligt emne, der faktisk bliver behandlet ordentligt. Personerne tangerede til klicheer, men uden at det blev for meget og selvom grundhistorien og romancen er gennemskuelig, er bogen hyggelig og dejlig at læse.

Woods er simpelthen fantastisk. Han kører hele hulemandsstilen med jalousi og ejerfornemmelser, men han kan samtidig styre sig selv og bliver på intet tidspunkt for meget. Han er skide sød, vildt lækker og tilpas fræk til at være den ideelle mandlige hovedperson. Della ligger hele tiden på grænsen til at irritere mig, fordi hun starter ud med at virke så stærk og ender med at være lidt af en push-over. Hun kapper dog heldigvis aldrig over og hendes svagheder er forholdsvis godt beskrevet.

Det psykiske aspekt af historien er virkelig spændende og det kommer hele tiden en masse små bidder af infomationer omkring Dellas fortid og de skeletter, hun har i skabet. Hele baggrundshistorien virker realistisk og det samme gør Dellas reaktion på den og hendes anfald. Hun fremstår enormt levende og min irritation til trods var jeg faktisk ret imponeret over hende - hendes styrke midt i al svagheden og hendes evne til at se fremad og ville livet.

Romancen mellem Woods og Della er hverken nyskabende eller sensationel, men den er sød, lidt klodset og virkelig hed. Historien er samtidig ret godt skrevet, hvis man ser bort fra de manglende kommaer, og utrolig let at læse. Tiden flyver virkelig af sted, når man er i selskab med Woods og Della og hvis du kan lide Katie McGarrys bøger, vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på Abbi Glines. (Det skal dog lige siges at der er en del mere sex i Abbi Glines' bøger end i Katie McGarrys.)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar