lørdag den 21. juni 2014

En lille update

Det er ved at være et godt stykke tid siden, at jeg har skrevet andet end boganmeldelser herinde, men tiden er simpelthen forsvundet for mig. Det er i dag præcis en måned siden at jeg havde termin. Det vil sige, at for en måned siden havde jeg en pokkers masse mennesker, der spurgte mig om jeg ikke snart synes den der baby skulle ud og om jeg ikke var træt af at være gravid. Til det første kunne jeg kun svare, at det anede jeg da virkelig ikke og til det andet blev mit svar at nej, det var jeg ikke. Fordi de sidste 14 dage af min graviditet var de bedste! Jer, der følger med herind, ved at jeg ikke ligefrem har syntes at graviditeten var en dans på roser - tværtimod. Men de sidste 14 dage var så nemme. Jeg havde læseferie, så jeg gik bare hjemme og kunne slappe af og Manden var nyopereret og tvunget til at være hjemme sammen med mig. Jeg havde stort set ikke ondt og jeg havde ikke travlt med at blive mor, for tanken skræmte mig af helvede til! Det var nogle skønne uger!

Men altså, babyen skulle jo ud på et tidspunkt og det valgte hun at gøre d. 2. juni kl. 11.41 - 12 dage over termin. Jeg ved ikke, om I kunne være interesseret i at læse lidt omkring fødslen (?) (dog ingen klamme detaljer, det lover jeg! - mere en kort fortælling om, hvordan det gik og mine tanker under forløbet), men under alle omstændigheder kommer der i hvert fald på et tidspunkt et indlæg eller to omkring tiden efter, altså hvordan de sidste 19 dage er gået!

Og så skal I da ikke snydes for et billede. Det er det første billede, der blev taget af hende og det er allerede blevet delt på både facebook, twitter og instagram! Min dejlige datter Claire <3


24 kommentarer:

 1. Endnu en gang tillykke med hende :-)

  Har du planer om at læse højt for hende - evt. når hun er ældre? Og hvilke bøger skal det i så fald være?

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak :)

   Ja, det har jeg - faktisk har jeg planer om at gøre det, så snart vi kommer hjem fra sommerhus. Jeg er nemlig så (u)heldig at Manden aldrig har læst Harry Potter bøgerne, så vi har snakket om at jeg kan læse dem højt for dem begge to på en gang. Det er måske lidt voldsomt at begynde Harry Potter til sådan et lille barn, men hun kan ligeså godt lære ordentlige bøger at kende fra start ;)

   Slet
 2. Tillykke med hende. Hun ser altså bare sød og dejlig ud.

  SvarSlet
 3. Åh hun er fin :D

  SvarSlet
 4. Tillykke med lille Claire. Det er et rigtig fint navn. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak - hun kunne slet ikke hedde andet, da vi først så hende ;)

   Slet
 5. Endnu engang tillykke med den fine lille Claire. :)

  SvarSlet
 6. Mange gange tillykke. Hun ser dejlig ud!

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med din lille guldklump :)

  SvarSlet
 8. Så nydelig! Er det en ny bokelsker som har blitt født? Her leser vi for ungene hver eneste kveld, og har gjort det fra de var veldig små. Storebror på snart 9 år leste ut en bok på egenhånd i forrige uke, det var stort for mamma-bokorm :) Det har vært litt vanskelig å finne noe som har fenget ham nok til at han ville lese en hel bok alene, hva måtte til? Jo, Taynikma serien av danskene(men jr. leste norsk oversettelse) Merlin P. Mann og Jan Kjær!

  Fødselsrapporter er alltid spennende, syns nå jeg da så jeg leser gjerne om din opplevelse :) Jeg håper du liker barseltiden bedre enn graviditeten og at dere kan kose dere med Claire! Gratulerer så mye og riktig god sommer fra Norge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak :)

   Hun er allerede helt opslugt af mine bogreoler, så jeg håber virkelig, jeg kan gøre hende til bogelsker ;) Jeg regner også med at begynde at læse for hende snart - man kan jo ligeså godt begynde tidligt! Hvor er det flot, at han læser selv - det kan jeg godt forstå, du er stolt over! :D

   Der kommer nogle indlæg både om fødslen og om barselstiden, som bliver bedre og bedre ;) God sommer til dig og din familie også :)

   Slet
 9. Stort tillykke. Hvor er hun fin :)

  SvarSlet
 10. Åh, så smuk - bagt til perfektion! :D Stort tillykke med den lille bogorm :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak :) Jeg håber virkelig, hun bliver ligeså stor en bogorm som sin mor - hun er dog allerede helt opslugt at mine bogreoler, så det ser jeg som et godt tegn ;)

   Slet
 11. Ej, det er helt gået min snude forbi, at du har født! KÆMPE STORT tillykke med den lille nye fine, fine Claire! Hun ser utroligt bedårende ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taget i betragtning hvad der sker i dit privatliv, er det da vist helt forståeligt ;) Og tusinde tak :D

   Slet