fredag den 22. august 2014

Om at være forkælet

I slutnigen af maj måned lige omkring min termin og i tiden efter, havde jeg ikke mindre end tre eksamener, jeg skulle igennem. Pigebarnet bestemte sig heldigvis for at blive indenbords til efter den skriftlige og de to mundtlige var en stressende affære, men jeg kom da igennem. Ret logisk havde jeg ikke rigtig overskud til andet på det tidspunkt end skole og nyfødt baby, så jeg var nødt til at sige nej til en pokkers masse tilbud fra både forfattere og forlag (seriøst, hvorfor kommer der altid allerflest tilbud når man har allermindst tid?!). Efterfølgende har jeg haft sommerferie, der ikke føltes som ferie, og er nu begyndt i skole, hvilket er PISSEHÅRDT for at sige det lige ud! Min blog har været røvkedelig et pænt stykke tid, for mit overskud har været på nulpunktet og er det egentlig stadig - men jeg forsøger at kæmpe mig ovenpå. Nå, det jeg egentlig ville med den her lange smøre, var at prale lidt. For ofte er det jo sådan, at hvis man er 'ude' for længe, så mister man forbindelsen. Sådan er det åbenbart ikke i blogland. Ikke nok med at læserne stadig hænger ved, trods stilheden, så husker forlagene mig også endnu!

For et stykke tid tilbage modtog jeg en bog fra Rosinante, som jeg blev umådeligt glad for. Det var nemlig Jellicoe Road af Melina Marchetta, som også er forfatteren bag Finnikin of the Rock som jeg elskede! Jeg kunne ikke få armene ned og den står højt på listen over bøger, der skal læses indenfor den nærmeste fremtid. Jeg tog selvfølgelig med det samme billeder til bloggen så jeg kunne fremvise bogen, men tiden forsvandt mellem fingrene på mig så derfor får I den først at se nu.Og som om det ikke var fantastisk nok, beviste Politikens Forlag lige, hvorfor de er et forbandet betænksomt forlag. Jeg fik en mail fra dem den anden dag, hvor jeg blev tilbudt at møde Tom Rachman. Det kunne have været vildt fedt, men desværre bor jeg jo i Midtjylland og har en smule langt til København, så jeg måtte takke pænt nej og så var den sag ligesom ude af verden. Troede jeg. Men nej, i dag kom der nemlig en pakke fra Politikens Forlag, der indeholdt begge Tom Rachmans bøger samt en stofpose - og ikke nok med det, så var bøgerne sgu signeret specielt til mig. Det var virkelig en skøn overraskelse og jeg er så taknemmelig - så føler man sig stadig om en del af den skønne blogverden.

8 kommentarer:

 1. Åh, sikke nogle skønne overraskelser!
  Og hvad angår læsere, så er vi her (jeg er i hvert fald) til du vender stærkt tilbage! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg blev også meget glad :)
   Åh, det er jeg glad for at høre :D

   Slet
 2. Åh, du vil altid tilhøre bloggerverden i mine øjne. Aktivitet eller ej. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ingen, der skriver sødere kommentarer end dig, kære Katja <3 Du er fantastisk :)

   Slet
 3. Sikke et fint indlæg om at være blogger, og det er altid dejligt at læse den slags.
  Jeg vil også melde min tilbagevending for at læse nyt herfra når du er her :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at høre og tusinde tak :D

   Slet
 4. Det er skønt at høre lidt fra dig i det omfang, du er i stand til at opdatere! Der er intet pres eller krav; jeg er sikker på, alle dine læsere er her, når du begynder at få overskud igen!

  Og så er det altså så fine og betænksomme bogpakker! Jeg blev helt paf, da jeg hentede Rachman-bøgerne på posthuset i dag, og så de var signerede! Sådan en fin idé fra både forlag og forfatterens side! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig skønt at høre! :)

   Ja, det er simpelthen så skøn en overraskelse. Jeg følte mig uendelig værdsat og det var så dejligt! ;)

   Slet