tirsdag den 9. juni 2015

Konkurrence

For efterhånden et par måneder siden foretog jeg et køb over Etsy og bestemte mig i samme omgang for at forkæle mine læsere. Jeg modtog både mine egne sager og det til konkurrence, men af en eller anden grund nåede det aldrig bloggen og det er altså en skam, for det er virkelig en skøn præmie! (Hvis jeg skal sige det selv...)

Nå, men jeg kan da starte med at vise jer, hvad jeg selv købte:


Det er magnetiske bogmærker og de er  fine og i  lækker kvalitet. De er købt hos denne søde dame, som jeg havde en del snak frem og tilbage med fordi flere af mine bogmærker er custom made. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg kommer til at bestille flere fra hende - især disse med Star Wars eller Game of Thrones ville jeg elske!


Og hvad er det så helt præcist I har mulighed for at vinde. Det er disse tre, som I måske kan skimte på billeder herunde (ellers hop på min Instagram - der er et bedre billede!) (Og nej, filmen følger ikke med i præmien - desværre) :)


Og hvad skal I så gøre for at vinde disse tre små søde killinger? I skal nævne jeres yndlings Disney sidekick - altså vennen til helten/bipersonen/den lidt ligegyldige men alligevel vigtige der altid hjælper - og så skal I give en begrundelse for, hvorfor det netop er den I har valgt.

Konkurrencen slutter d. 19. juni til midnat. Som altid giver det ekstra god karma at dele link på diverse sociale medier, men det er ikke et krav. Husk at oplyse en mailadresse så jeg kan få fat i vinderen.

17 kommentarer:

 1. Orv orv orv dem gad jeg godt vinde. Nøj hvor er de søde :D

  Min yndlings sidekick må være Jaq og Gus fra Askepot. Jeg kan simpelthen ikke stå for dem. De er bare SÅ søde synes jeg! Jeg synes de hjælper Askeport rigtig godt, de er loyale og bare helt igennem nuttede!

  samhain4000@gmail.com

  SvarSlet
 2. Ej hvor er de nuttede :D Uuuh det var et svært spørgsmål. Meeko er nok min absolutte favorit (Pocahontas' vaskebjørn) men for hulen hvor er der mange gode at vælge imellem! Hercules' Pegasus er også fantastisk, og Geni og Jasmins tiger og Rapunzels firben og hunden fra Peter Pan og og og (og nu stopper jeg mig selv, inden jeg går i selvsving).

  boroughofbooks@gmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg er ret vild med Pegasus fra Herkules. MEN jeg må nu indrømme at de bedste sidekicks er Timon og Pumba fra Løvernes Konge, dem kan ingen slå.

  sofie.slott@gmail.com

  SvarSlet
 4. ÅHH, hvor er de søde! Dem ville jeg da gerne have til min samling!

  Og hvordan kan du stille mig sådan et svært spørgsmål? Hmm.. Jeg har en forkærlighed for Lumiere og Cogsworth, hvis man kan betegne dem som sidekicks? :)

  Hvis det ikke er tilfældet, så må jeg næsten også sige Timon og Pumba!

  Det er den samme grund for begge valg - jeg elsker deres ping-pong og dynamikken imellem de, og så er de hylende morsomme. Man er altid sikret et godt grin!

  SvarSlet
 5. De er bare så fine,min yndlings Disney sidekick må være stampe fra bambi, den synes jeg var så sød da jeg så den som lille pige. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 6. prøver lykken her efter at have set dem på instagram!:D Erm.. man kan da ikke bare vælge en?;o Er glad for Olaf fra Frozen.. han er sq sød!

  Ellers er Sven, Genie, hesten fra Tangled (Max, Maximus eller sådan noget), den lille drage fra Mulan, Pascal, Lysestagen og Klokken fra Skønheden og Uhyret, Timon og Pumba, Jack&Gus, Abu, Zazu, Trampe/Stampe, Trillingerne i Brave, Vaskebjørnen & Kolibri i Pochahontas for at nævne nogle... Ser ud som om jeg godt kan lide dem alle;p trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 7. Timon og Pumba fordi de bare er ALT for sjove! :D

  Cathrine
  // tiiner.dk
  tinerdk@gmail.com

  SvarSlet
 8. Ih hvor er de altså søde.

  Hvis jeg absolut skal vælge en (hvilket er utrolig svært!) tror jeg at jeg vil vælge Archimedes (uglen) fra Sværdet i Stenen. Han er bare så sofistikeret samtidig med at han er skide skæg og hovskisnovski nok til at man bare må elske ham. :)

  SvarSlet
 9. Pocahontas har altid været min yndligs disneyfilm, men ud over John oh Pocahontas så er yndlingsfiguren Bedstemor Piletræ. Det gamle krogede træ er så charmerende og livsklog og kommer med gode råd. Hun er sej og har også en fin portion humor. Jeg ville elske at have en vejleder som Bedstemor Piletræ.

  SvarSlet
 10. Iiih altså hvor er de søde! Min yndlings bi-karakter er helt sikkert den talende hund fra Up. Elsker når han siger "Squirrel!" :D

  SvarSlet
 11. Ih, hvor er de søde :D
  Det er svært at vælge, men jeg elsker Mulan, så jeg vil nok sige Mushu. Han er sjov og kan meget mere end alle andre tror :D
  Mail: mettelykkeholm@gmail.com

  SvarSlet
 12. Rod og Stub!! De er så sjove.. Bjørne brøderne..
  "Vi er ikke elge. Vi er egern du"

  Og bi karakterne skal være sjove! :)

  SvarSlet
 13. Det er Tumle fra Den lille havfrue. Elskede bare den film da jeg var lille, og Tumle er bare tilpas samvittighedsfuld og lidt bange - identificerede mig nok lidt med ham, selvom jeg selvfølgelig hellere ville være Ariel

  SvarSlet
 14. Så søde bogmærker! Hvis ikke jeg vinder dem, tror jeg måske næsten, at jeg selv er nødt til at købe dem, haha :D

  Mine yndlings Disney-sidekick (og jeg vælger 2, for de er lidt et makkerpar) er Terk og Tantor fra Tarzan. Jeg har altid ELSKET Tarzan! De to er så sjove og kærlige - de er jo ægte venner og der er ægte kærlighed. De er så fantastiske!

  SvarSlet
 15. Uha det er jo svært, men må næsten være Geine

  SvarSlet
 16. Hercules' Pegasus er jeg ret glad for, fordi Disney har lavet den ganske fint, og fordi den altid er der, når Hercules har brug for den. Helt ærligt, han havde jo ikke klaret halvdelen af uhyrene, uden at Pegasus havde kunne få ham væk i en fart.

  Lumiere og Clogsworth fra Skønheden og Udyret synes jeg også er fantastiske. Både fordi de hver for sig er skønne personligheder, men også fordi Disney har formået at skabe et perfekt samspil imellem dem, som virkelig løfter flere af filmens plotelementer og scener.

  SvarSlet
 17. åååårrrh søde!! Jeg elsker Bedstemor Piletræ, og har også et svagt punkt for Roquefort fra Aristocats! :)

  SvarSlet