onsdag den 26. oktober 2016

Konkurrence!

Så er det vist ved at være tid til den der konkurrence, jeg lovede. Og præmien er virkelig fin, hvis jeg selv skal sige det! Det er nemlig intet mindre end Oprørerne af Julie Kagawa i signeret tilstand!!
Ja, det er måske lidt træls at det er bog nummer 2 i en serie, man kan vinde, men den første bog i serien (Dragerne) koster kun 130 kr. hos Bog og Idé, så det er en pris, der er til at overkomme. Bogen er allervenligst sponsoreret af Bog og Idé og den er som sagt både signeret og tegnet i!

Hvad skal du så gøre for at vinde den skønne bog. Du skal (som stort set altid i mine konkurrencer) anbefale mig en bog - jeg er nemlig kæmpefan af at få anbefalinger. Så denne gang skal du anbefale mig en underrated bog - altså en, der ikke er så kendt, som du bestemt mener den fortjener.

For selv lige at starte kan jeg på det kraftigste anbefale jer allesammen at læse If He Had Been With Me af Laura Nowlin. Den rykker jeres hjerter i stykker, men den er så smuk og så god. Læs den!

Husk også at efterlad en mail, så jeg kan få fat i vinderen. Konkurrence slutter d. 31/10 til midnat og vinderen annonceres hurtigt derefter. Held og lykke :)

10 kommentarer:

 1. En bog jeg kan anbefale er: Before I die af Jenny Downham - den er også oversat til dansk. Virkelig fin historie. <3

  SvarSlet
 2. Serien om Dalia Dragehvisker af Ida-Marie Rendtorff. Jeg hørte dem som lydbøger og det er virkelig en hyggelig fantasy fortælling der sagtens kan nydes af os selvom målgruppen hovedsageligt er lidt yngre.

  SvarSlet
 3. Serien om Dalia Dragehvisker af Ida-Marie Rendtorff. Jeg hørte dem som lydbøger og det er virkelig en hyggelig fantasy fortælling der sagtens kan nydes af os selvom målgruppen hovedsageligt er lidt yngre.

  SvarSlet
 4. Har netop læst den smukke, smukke The Particular Sadness of Lemon Cake af Aimee Bender. Jeg kunne slet ikke stå for titlen - lige til at spise, hva? ;-) Den handler om en pige, der på sin 9-års fødselsdag kan smage sin mors tristhed i den fødselsdagskage, hun har bagt. Læs den! Jeg skal helt klart læse mere af Aimee Bender.

  SvarSlet
 5. Jeg vil anbefale Throne of Glass af Sarah J. Maas. Det er en fantastisk bog som alle fantasyelskere skal læse :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg glemte selvfølgelig min mail. Hvor typisk! thedevilever@hotmail.com

   Slet
 6. Den skjulte ø af Eva Ibottson. En fantastisk børnebog.
  Derudover var jeg meget begejstret for Sexløberen af Suzy Favor Hamilton. En selv biografi der omhandler et liv som escort og psykisk lidelse.
  Soulfinders trilogien af Joss Stirling er lidt mere til den fantasy-kærligheds side, og elsker trilogien :D
  Nu kan du helt selv vælge hvad du vil google og læse mere af :D
  sannelarsen88@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Hvad hjertet ved af Jessi Kirby var den fineste bog, som jeg har læst flere gange.

  offentliganna@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg fandt denne bog på et hotel på et hotel på Bali, og jeg tror det siden gener blevet min ynglings bog. Det er så fin en fortælling. Bogen er Suzannes diary for Nicholas af James Patterson

  SvarSlet
 9. Sjælekisten af Ann rosman. En toer i serien men hvilken fantastisk toer. Den kan i al fald anbefales :)
  Eva_19_90@hotmail.com

  SvarSlet