fredag den 9. marts 2012

"Tårnenes hemmelighed" - Lotta Olivecrona

Titel: Tårnenes hemmelighed
Forfatter: Lotta Olivecrona
Serie: Vren #2
Forlag: CARLSEN
Sider: 296
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 3/5

SPOILER ALERT

Læs først: De glemte rum


Fra bagsiden: Rumverdenen vil indlede forhandlinger med Jorden, men nogen saboterer den skrøbelige kontakt. Anya er antaget til at tjene kongen, og hun kæmper for at få kontrol over sin telepatiske evne. Der findes kun en, som kan hjælpe hende. En vren. Og kampen om Jordens fremtid spidser til...

Anya har nu to vrener, Kirvan og Vasslo, og hun har sagt ja til at være Spejder for kongen, for at kunne beholde dem. Da forhandlingerne med rumverdenen bliver saboteret, bliver Anya og hendes vrener først sat på opgaver. Men det er ikke til at vide, hvem der er ven og hvem der er fjende.

Denne bog er ligeså god som den første. Jeg er stadig helt vild med Anya og hendes forhold til begge vrener, men stadig især til Kirvan. Jeg kan desuden godt lide at Anya kun modvilligt er Spejder. Jeg synes tit i sådanne bøger, at hovedpersonen får tildelt et erhverv, der bare er perfekt allerede efter første bog og så sidenhen skal slås med lidt småproblemer indenfor jobbet. Anya er helt sin egen og jeg elsker hende for det.
Lotta Olivecrona har skrevet endnu en skøn bog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar