lørdag den 30. juni 2012

Cleo og kærligheden - Jill Mansell

Titel: Cleo og kærligheden
Forfatter: Jill Mansell
Serie: -
Forlag: Thaning & Appel
Sider: 382
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 5/5
Fra bagsiden: Hvis du tror, at du kan lægge fortiden bag dig, så tro om igen...
Cleo har ikke ligefrem været heldig med sine kærester, men nu har hun mødt Will, der er flot, opmærksom og en sand gentleman. Kunne han ligefrem være den rette? Alt går helt klart bedre for Cleo, hvis ikke lige det var for ét lille problem med et kæmpestort ego: Johnny LaVentura, berømt kunstner og hendes barndoms plageånd, er tilbage i byen og igen på nakken af Cleo.
Samtidig har Cleos søster, Abbie, sine egne problemer - hendes mand Tom er pludselig blevet fjern og indelukket, og hun er fast besluttet på at finde ud af hvorfor. Men vil den chokerende sandhed bryde deres ellers lykkelige ægteskab?
Begge søstre opdager, at fortiden kan forfølge en og at kærligheden kan findes de mest uventede steder.

Jill Mansell formår at skrive om en masse forskellige mennesker uden at det på noget tidspunkt bliver for uoverskueligt at finde rundt i. Man kommer lynhurtigt til at holde af alle de skæve personligheder, selvom jeg personligt havde meget svært ved at holde af Georgina. Jeg var til gengæld utrolig glad for Abbie og fulgte meget interesseret med i hendes fantastiske historie. Helt sikkert ikke en historie, jeg har læst om før!

Selvom bogen er forudsigelig som det meste chick-lit er, formår Jill Mansell alligevel at overraske og dreje historien så den stadig er spændende. Sproget er elegant og flydende og siderne forsvinder uden at man lægger mærke til tiden. Cleo og kærligheden er humoristisk og følelsesladet og efterlader læseren med en fantastisk følelse bagefter.

Jill Mansell viser endnu engang, hvorfor hun er dronning af chick-lit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar