søndag den 22. juli 2012

Fødselsdag / Give-away

Jeg har længe overvejet at holde en give-away og da jeg så tidligere i dag opdagede, at jeg har fået ikke mindre end 25 (!) faste læsere på min blog, bestemte jeg mig for, at nu skulle det altså være! Det falder også ret godt sammen med min fødselsdag (på fredag), så det er jo perfekt.

Og hvad er præmien så?

En valgfri bog fra The Book Depository for op til 10 £!

Det eneste I skal gøre for at deltage er at svare på følgende spørgsmål:

Hvilken endnu ikke udgivet bog ser du allermest frem til at læse?

Skulle I have lyst til at dele på twitter eller facebook eller melde jer som faste læsere, er I mere end velkomne til det, men det er ikke et krav!

Sidste dag I kan deltage er fredag d. 27/7 og vinderen vil blive trukket umiddelbart efter.

Held og lykke :)

12 kommentarer:

 1. Pushing the limits ser jeg meget frem til

  SvarSlet
 2. Tillykke med de 25 faste læsere og din fødselsdag på fredag. :D Sikke en dejlig giveaway.
  Jeg ser frem til at læse "The Casual Vacancy" - nok først og fremmest for at finde ud af, om den rent faktisk er noget, eller om Rowlings succes stoppede ved Potter.

  SvarSlet
 3. Tillykke med de faste læsere :-)

  Og det er da et rigtig godt spørgsmål! Jeg tror, det må blive den danske oversættelse af The Wise Man's Fear af Patrick Rothfuss. Bogen udkom ganske vist på engelsk for et par år siden, men jeg startede med at læse den på dansk, så jeg håber, at Tellerup snart får nørklet færdig med oversættelsen, som efter sigende kommer senere i år. Ellers opgiver jeg altså og læser den på engelsk :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med det :D
  Uh der er mange jeg gerne vil læse hehe.. Men det må nok være Bitter Blood af Rachel Caine der udkommer til efteråret. elsker simpelthen bare den serie. Der er også nummer to i Blood of Eden serien af Julie Kagawa. Jeg er helt besat af 1'eren. Bare irriterende den først udkommer til maj næste år. :/
  Men der kommer jo så mange nye bøger hele tiden, at jeg ikke kan følge med længere :D
  Endnu engang tillykke med de faste læsere og fødselsdagen på fredag :)

  SvarSlet
 5. Tilykke med det hele! Godt gået!
  Jeg ser rigtig meget frem til J.K. Rowlings nye bog, dels fordi jeg synes hun skriver fantastisk, men også fordi den intet har med Harry Potter at gøre, og jeg glæder mig til at se, selvom jeg elsker Potter-bøgerne, hvad hun ellers kan.

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med både læserne og fødselsdagen på fredag! :)
  Jeg ser allermest frem til at læse Clockwork Princess af Cassandra Clare, den sidste bog i Infernal Devices serien. Den bliver desværre først udgivet 19. marts 2013, så jeg må vente hulens længe på den. Men serien er en af mine favoritter, så jeg tror helt sikkert, bogen er værd at vente på. ;)

  SvarSlet
 7. Tillykke med antal læsere og fødselsdagen på fredag!

  For mig bliver det nok The Traitor Queen af Trudi Canavan. Det er tredje bog i hendes Traitor spy trilogi, og jeg har de to første stående på hylden og vente - så, så snart denne tredje udkommer, kan jeg komme i gang med at læse hele serien. Forhåbentligt er den lige så fantastisk som hendes andre serier - Trudi Canavan er en af mine absolutte yndlingsforfattere! =)

  SvarSlet
 8. Jeg glæder mig helt vildt til at læse The Twelve af Justin Cronin, der udkommer i September. Det er den anden bog i The Passage - triologien

  SvarSlet
 9. Jeg er ret spændt på Rowlings kommende voksenroman "The Casual Vacancy" om end jeg må indrømme at der er mest i professionel øjemed. Jeg er ret spændt på om den kommer til at sprøjte ud ligesom Potter-bøgerne gjorde, bare fordi det er hendes navn. Jeg skal helt sikkert selv læse den også, men jeg må indrømme at hverken resume af indholdet eller forsiden har fanget mig overhovedet. Havde det ikke været hende der stod bag, havde jeg aldrig gidet så meget som forsøge at læse den.

  Mere personligt ser jeg selv utrolig meget frem til "Divergent" der udkommer her til efteråret. Den er én af de længe ventede bøger for mit vedkommende og jeg ved allerede nu at den vil leve op til alle forventningerne. Derudover er jeg også utrolig spændt på Alison Noëls nye serie, hvoraf etteren også udkommer til efteråret. Den er inspireret af indianerne, så jeg tror ikke det kan være helt galt. Trods alt. :)

  Eeyorenyk
  www.cautious.dk

  SvarSlet
 10. Uh, jeg ser rigtig meget frem til Throne of Glass af Sarah J. Maas. Har ventet spændt på den siden jeg opdagede den på goodreads i 2010 og nu er der endelig kun to små uger tilbage, før bogen udkommer. :D Jeg glæder mig rigtig meget. :D

  SvarSlet
 11. Stort tillykke med fødselsdagen, som jo egentlig må være idag ?

  Jeg ser virkelig meget frem til J.K. Rowlings kommende bog. Jeg synes hun skriver helt fantastisk og efter hendes succes med Harry Potter er jeg spændt på at se hvad hun har fundet på og om den kan leve op til Harry Potter bøgernes succes.

  Mvh. E.

  Eva_19_90@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med fødselsdagen og de mange læsere! :D

  Der er rigtig mange bøger, jeg glæder mig til at få fat i, når de udkommer, men jeg tror, at det enten er "The Casual Vacancy" af vores allesammens J.K. Rowling eller "Stormdancer" af Jay Kristoff, som jeg ser allermest frem til! :)

  SvarSlet