fredag den 20. juli 2012

Fredagsønske #10

Jeg er typen, der ikke kan lade være med at kigge på bøger. I boghandler, på Goodread, på Amazon, på blogs og tusinde andre steder nettet. Derfor er min ønskeliste altid rigtig lang. Fremover vil jeg hver fredag smide et indlæg om en bog fra min ønskeliste. Forhåbentlig kan jeg inspirere andre :)


When Barry Fairweather dies in his early forties, the town of Pagford is left in shock.

Pagford is, seemingly, an English idyll, with a cobbled market square and an ancient abbey, but what lies behind the pretty façade is a town at war.

Rich at war with poor, teenagers at war with their parents, wives at war with their husbands, teachers at war with their pupils…Pagford is not what it first seems.

And the empty seat left by Barry on the parish council soon becomes the catalyst for the biggest war the town has yet seen. Who will triumph in an election fraught with passion, duplicity and unexpected revelations?

Ærligt så synes jeg faktisk ikke, den her bog lyder særlig spændende. Og hvis det ikke var fordi J.K. Rowling var forfatteren, havde jeg aldrig overvejet at læse den. Men det er hun og det gør, at jeg bare er nødt til at se, om den er noget værd. Jeg vil vædde med, at jeg ikke er den eneste, der har det på den måde!

Bogen udkommer d. 27. september i år og kommer til at koste omkring 10 £ med hardcover.

10 kommentarer:

 1. Jeg har det på samme måde. Hvis hun skriver bare halvt så godt, som vi kender hende for, så er den her bog nødt til at være mere spændende, end den lyder som. Jeg er i hvert fald meget spændt - også på at høre folks reaktioner. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også utrolig meget til at høre, hvad folk mener om den.
   Det er også netop derfor, jeg har valgt at give den en chance, for hun skriver jo fantastisk og jeg kan godt forstå, hun gerne vil prøve at fange et voksent publikum. :)

   Slet
 2. Enig! Coveret er kedeligt, plottet lyder middelmådigt. MEN, det er jo Rowling, vi taler om her ... så mon ikke, at den er ekstraordinær? :D

  SvarSlet
 3. Jeg tror jeg har endelig besluttet mig for, at jeg vil huske Rowling for Harry Potter, og ikke for en eller anden mystisk middelmådig bog :P Så jeg vil ikke læse den - men jeg vil nok overveje det igen, hvis det vælter ud med gode anmeldelser om den .. Så bliver man jo nysgerrig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også overvejet ikke at læse den, fordi jeg elsker Harry Potter så meget:) Men jeg vil bare gerne selv bedømme den ;)
   Desuden håber jeg lidt det bliver med denne bog, som det oftest er med mig når jeg læset Stephen King: Plottet lyder sådan lidt halvkedeligt og underligt og jeg skal tvinge mig selv i gang. Men når jeg så kommer ind i bogen, bliver jeg revet med fordi hans skrivestil er helt fantastisk. :P

   Slet
 4. Med mindre denne bog får helt fantastiske anmeldelser, tror jeg sku jeg springer den over. For mig er hun den fantastiske forfatter der skrev Harry Potter, så jeg er ikke voldsomt interesseret i, at læse en eller anden voksenbog, som måske slet ikke lever op til mine forventninger - men som sagt, bliver den anmeldt positivt, kan det godt være jeg ændrer mening...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt være lidt bange for at det enten går den ene eller den anden vej med anmeldelser: Enten bliver de helt fanstiske fordi 'det er jo Rowling' eller også bliver de rigtig dårlig fordi 'det er jo ikke Harry Potter'. Jeg tror, det er derfor, jeg har valgt at jeg selv er nødt til at bedømme den ;)

   Slet
 5. Jeg bliver simpelthen nødt til at læse den! Jeg er alt for nysgerrig til at kunne lade være! Jeg håber bare ikke, at jeg bliver skuffet.
  Harry Potter er stadig den serie, der har størst betydning for mig, så jeg tror helt bestemt, at det bliver svært at læse noget nyt fra hende, men mon ikke hun brillerer endnu engang? Når man tænker over det, er det jo også begrænset, hvor meget der står om handlingen i Harry Potter and the Philosopher's Stone, så mon ikke der gemmer sig en masse godt inde i den bog? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også Harry Potter og den vil altid betyde noget helt specielt for mig og min veninde :)
   Vi krydser fingre for, at hun formår at få Rowling-magien ind i en voksenbog uden magisk handling :)

   Slet