søndag den 8. juli 2012

Nyt på hylden #16

Den sidste stak bøger inden jeg begynder at vise, hvad jeg købte i London. Denne gang er det udelukkende anmeldereksemplarer:*Dage med Lilly af Sebastian Barry
*Pretty Little Liars 1-4 af Sara Shepard
*Arven af Rachel Ward
*Anglicismo af Michael Juhl Svendsen 

4 kommentarer:

 1. Hehe, jamen first off; velkommen tilbage til lille Danmark. Håber du havde en fantastisk tur til London! Jeg glæder mig til at se hvad du fik købt (slet ikke misundelig nej). =D

  Ja, ærlig kan man vist snildt kalde den. Meget speciel, meget skræmmende, men også hyper sjov. Laughs. Jeg nyder den i hvert fald.

  Jeg har simpelthen måtte sige til mig selv her på det sidste, at måske når jeg ikke bog-udfordringerne for i år, måske får jeg ikke anmeldt lige så mange bøger som jeg gerne ville, men det er lige meget, for nu har jeg stresset de sidste to år, og det er faktisk noget der er ved at ødelægge læselysten for mig - så nu slapper jeg helt af, tager det som det kommer, og nyder at læse i stedet (rettere, jeg prøver, men øvelse gør mester som man siger). Hehe. =)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det var en virkelig god tur :D

   Jeg synes, det er en rigtig god ide, at du har lavet det om til 12 anmeldereks. du skal læse. Specielt fordi jeg glæder mig helt vildt til at se, hvilke du vælger og hvad du synes om dem :D

   Du har jo også et bryllup at tænke på og sådan noget tager jo helt enormt meget af ens tid!

   Slet
 2. Jeg tror også den bliver fantastisk. :D Drager er altid noget, der er godt at læse om og forsiden er flot. Den skiller sig ud blandt alle andre. :)

  Havde du et godt bryllup og en god bryllupsrejse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en vildt flot bog! Har faktisk endnu ikke læst særlig meget om drager, men har overvejet masser af gange at læse Eragon.

   Det var et dejlig bryllup og en endnu bedre rejse. London er bare en fantastisk by, især med en mand, der opfordrer en til at kigge på bøger i hver boghandel man kommer forbi ;)

   Slet