onsdag den 12. december 2012

12-12-12

Nå, det lader til at man er nødt til på en eller anden måde at få sagt noget om datoen i dag. For d. 12-12-12 er åbenbart helt speciel. Selvfølgelig er det da vældig sjovt med tre ens tal, men så er det vist heller ikke mere spændende? Jeg tror på, at et hav af panik/sidste-chance-for-en-speciel-dato ægteskaber bliver indgået i dag - jeg kender personligt et par, der gør det. Og det er fandeme dumt, hvis du spørger mig! (Desuden - hvis jeg endelig skulle giftes med en speciel dato så ville jeg til en hver tid hellere have valgt 7-9-13. Det er sgu da humor!)

Min dag er gået med terminsprøve (som gik af helvede til - sygdom og prøver er generelt ikke gode sammen) og min eftermiddag er gået med at beundre den stak bøger som posten har leveret fra Amazon. Min aften kommer til at foregå i BedsteVenindens selskab - vi skal nemlig i biografen og se Hobitten :) Og det kan jo redde en hver dag med elendige terminsprøver og ens fars bryllup.

10 kommentarer:

 1. nåååe er d. 12.12.12 jeg havde slet ikke bemærket det I) hæhæ

  SvarSlet
 2. Men hov! 7/9-13. Det kunne være fedt! :D Haha.
  Åh, men jeg ved heller ikke heeeelt om jeg tror på det, men nu må vi se. Med boghandlernes bogudsalg i februar, bliver det ikke let.... :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha synes også det er en ret morsom dato ;)

   Uh jeg er altid fattig til februar så der bruger jeg meget sjældent penge. Men købter generelt meget få bøger i butikkerne, desværre. Vil ellers gerne støtte boghandlerne, men det er så dyrt!

   Slet
 3. Hehe, jeg har som sådan heller ikke bidt mærke i datoen - ikke før alle begyndte at skrive om den... Spøjst... Oh well, man må da lige give det en lille tanke, når det nu engang er den sidste af slagsen vi kommer til at opleve - med mindre de selvfølgelig pludselig smider en 13. måned ind i kalenderen...

  Øhh, faderens bryllup? Det lyder som som du slap...

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha kunne da være meget smart med en ekstra måned, men så stemmer jeg for en sommermåned ;)

   Jeg blev slet ikke inviteret - det var hemmeligt og på rådhuset. Men forsikringsmanden fortalte det til min søster. o_O

   Min mor har så fået af vide af min moster (som jo så er min fars kone nu) at de blev gift fordi hvis han skulle gå hen og dø uden de var gift, var det jo kun hans børn der ville arve og det er jo helt sikkert ikke fair!

   Slet
 4. Det var da heller ikke, fordi jeg slet ikke morede mig - det gjorde jeg - men der var bare et par scener, som jeg fandt decideret platte. Lidt synd, for hvis de var siet fra, så kunne det godt være, at jeg havde haft et bedre indtryk af filmen. Under alle omstændigheder, hver sin smag, og selv er jeg KÆMPE fan af Ringenes Herre-filmene, nogle er nogle af mine favorit film. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg enig i. Min veninde og jeg snakkede også om at filmen flere steder var ufrivillig sjov.
   Jeg burde virkelig se Ringenes Herre igen, jeg er åbenbart den eneste, der ikke kan lide dem ;)

   Slet
 5. Hehehe - 7-9-13, den kan jeg godt lide :-D

  Jeg var til bryllup i går, men jeg havde nok ikke selv valgt sådan en dato, for den skal man dele med så mange andre ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcis. Læste i avisen at mange havde friet om formiddagen for så at blive gift om eftermiddagen. Det virker lidt fjollet ;)

   Jeg vil nu også hellere have en dato, der betyder noget for os som par :)

   Slet