fredag den 4. januar 2013

Fredagsønske #33

Titel: Let The Sky Fall
Forfatter: Shannon Messenger
Udgivelsesdato: 5. Marts 2013

17-årige Vane Weston har ingen idé om, hvordan han overlevede den tornado, der slog hans forældre ihjel. Og han aner ikke, om den smukke, mørkhårede pige, han har set hver nat i sine drømme siden stormen, er ægte - men han håber, hun er.

17-årige Audra er en sylfide - et luftsvæsen. Hun kan gå på vinde, oversætte dens lokkende sange og kan endda omdanne den til et våben med få kommandoer. Hun er også Beskytter - Vanes Beskytter - og har svoret at beskytte ham for enhver pris. Selv hvis det betyder at hun skal ofre sig selv.

Da en forhastet fejltagelse afslører deres placering for den fjende, der myrdede begge deres forældre, er Audra tvunget til at hjælpe Vane med at huske, hvem han er. Han har magten til at kræve Vestenvindens hemmelige sprog, som kun han kan forstå. Men hvis Audra lukker op for hans hukommelse, vil hun også lukke op for den del, hun har brug for at han glemmer. Og den største fare imod dem er ikke de krigere, der kommer for at ødelægge dem, men den forbudte kærlighed, der vokser imellem dem.

2 kommentarer:

 1. Mange tak :D Jeg glæder mig også til at komme i gang, tiden kan godt føgles lang, når man bare går der hjemme.

  Hvordan har du det? Jeg har set at du har været syg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke lige, hvorfor jeg ikke har fået svaret dig. Undskyld. Men jeg er mere eller mindre ovenpå igen, heldigvis :)

   Slet