søndag den 26. maj 2013

Blogtour: Afslutning og brev fra Helle Ryding

Så slutter blogtouren i dag og det har været en meget spændende oplevelse, men også vildt hårdt midt i min eksamensperiode.

Jeg er utrolig glad for at Helle Ryding og Nyt Nordisk Forlag har gidet at støtte op omkring vores projekt og gøre det helt specielt. Uden deres tid og bøger havde det jo aldrig kunne lade sig gøre. Desuden er jeg rigtig glad for, at ideen blev så godt taget imod hos de andre bloggere og at det hele har kørt så fantastisk godt.

Jeg håber, I har syntes at det har været lige så interessant som mig og I må endelig smide en kommentar eller en mail med ris og ros :)

Som afslutning har Helle Ryding valgt at skrive et brev, som jeg vil vise her og som også kan ses hos de andre bloggere:


Det har været ti intensive og spændende dage på blogtour. Tusind tak Michelle, Kathrine, Sabina, Susanne og Marie for at invitere mine bøger og mig med indenfor på jeres blogge. Jeg har nydt at være med i det fællesskab, der skal til for at stable hele det store projekt på benene. Sikken et sammenhold I har!

I tiden op til en bogudgivelse har jeg nemt ved at blive rastløs, og denne gang er der jo udkommet hele to bøger på én gang. Ulvepige og Månebarn har fyldt rigtig meget i mit hoved i meget lang tid, så det kunne godt have været meget nervepirrende bare at gå og vente på udgivelsesdagen og omverdenens reaktion på bøgerne. Blogtouren har betydet, at jeg har haft virkelig travlt her op til udgivelsen.

Det har været travlhed med sjove og gode ting. Meget har skullet forberedes og koordineres. For mit eget vedkommende har jeg nydt at kunne blive i Serpinas univers lidt længere, for jeg skulle jo skrive Sølvklokken, som er den lille, løsrevne fortælling fra klinten, hvor vi hører om, hvordan Serpina får sin ulv, Varar. Og så var der interviewet med Serpina, som I havde fået idéen til, at vi skulle lave. Det var virkelig en skøn opgave, som jeg har været meget optaget af.  

Jeg har oplevet det, som om der hele tiden har været forfatterbesøg i gang på fem åbne ”stande”, hvor I gæstfrit har taget imod mig og præsenteret mit forfatterskab. Jeg har følt mig meget privilegeret over, at I har taget så godt imod mine bøger og vist så mange sider af dem.

Fire bøger har I læst her op til touren, og I har gjort jer tanker om dem og delt jeres meninger om dem med os andre. Kulminationen på blogtouren har selvfølgelig været her de to seneste dage, hvor Ulvepige og Månebarn er udkommet, og I har anmeldt bøgerne på bloggene. Jeg er meget glad for, at I har taget så godt imod dem – mine nye ”børn”. Ris og ros har de fået – allerflest roser heldigvis :D Jeres meninger er jeres egne, og når de er så seriøse og godt begrundede, som I alle sammen gør det, så er jeres meninger meget lærerige og værdifulde ikke kun for mig, men for alle, der følger jeres blogge.

Tusind tak, kære bogelskere, for ti dejlige, hektiske, spændende dage. Jeg har lyst til at råbe som det lille barn på karrusellen. ”Jeg vil ikke af nu. Én tur til. Bare én tur til …”

Kærlige hilsner fra Serpina og Helle

2 kommentarer:

  1. Hvornår trækker du vinderen af Serpina-konkurrencen? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Der har lige været nogle komplikationer, der har gjort at det er blevet udskudt. Men nu har jeg tid og så skal jeg nok få det gjort i morgen ;)

      Slet