tirsdag den 21. maj 2013

Blogtour: KonkurrenceSå er det tid til at holde konkurrence og denne gang er præmien Serpina af Helle Ryding. Min anmeldelse af bogen kan læses lige her, men lad mig bare afsløre at jeg var særdeles begejstret for den.Det eneste du skal gøre for at vinde, er at komme med en grund for at det skal være netop dig der vinder. Hvad gør, at du fortjener at vinde?

Sidste chance for at deltage bliver d. 26. maj og så vil der blive fundet en vinder d. 27. maj.
Held og lykke :)

8 kommentarer:

 1. Den vil jeg vinde! Det skylder du mig fra sidste gang du satte dine bøger "til salg" lige inden ungerne var puttet! Haha.. Ellers har jeg for første gang i mange år en hel måned ferie uden børn så der bliver en masse tid til at læse i! :)

  Så jeg har helt sikkert fortjent den ;)

  SvarSlet
 2. Jeg har fortjent den, fordi jeg har trukket lige netop det ene emne, som jeg absolut ikke vil til eksamen i :( Så jeg sidder og panikker lidt indvendigt. Hvis ikke dét er en god grund, så ved jeg ikke hvad er. :P

  SvarSlet
 3. Jeg fortjener den, da jeg lige nu er i gang med at opbygge mit eget lille bibliotek og denne bog ville passe perfekt ind + så er denne bog en af mine favorit bøger.

  SvarSlet
 4. Jeg fortjener den fordi jeg vildt gerne vil læse den, men min konto er vidst ikke enig i, at jeg skal købe den... ;)
  ej, jeg syntes den lyder vildt spændende og tror lige det ville være noget for mig:D

  SvarSlet
 5. Jeg har fortjent at vinde den, fordi jeg virkelig elsker den bog! Desværre har jeg aldrig fået taget mig sammen til at købe den - jeg har bare lånt den på biblioteket utallige gange..
  Desuden ville det også være en god grund til at tvinge mine veninder til at læse bogen.

  SvarSlet
 6. Min hund har ædt den! Ja, det lyder som en syg undskyldning fra folkeskoletiden, men det er altså rigtig nok. Min hund, en dejlig broholmer havde i sine hvalpedage en forkærlighed for bøger. Som ejer så hund, åbenbart. Bortset fra at jeg nok vil mene, at jeg efterlader dem i en mere læsbar tilstand ... Og jeg ville rigtig gerne læse den igen, inden jeg investerer i Ulvepige og Månebarn og så kunne stille dem alle tre på hylden, pæne og læsbare.

  PS. Han er holdt op med at molestrere bøger.:-)

  SvarSlet
 7. Caroline Rasmussen23. maj 2013 kl. 15.11

  Jeg fortjener den, fordi jeg har hørt rigtig meget godt om den, og at jeg rigtig gerne vil læse den.
  Jeg synes den lyder som en god bog, og jeg ville elske at eje den. :)

  SvarSlet
 8. Jeg fortjener som sådan ikke at vinde, men jeg har en kæreste der vil elske at få den og hun fortjener det fordi hun kæmper så hårdt med sine eksamner i øjeblikket.

  SvarSlet