søndag den 30. juni 2013

Debut-a-thon 2013: Dag 4 og afslutning

Debut-a-thon er ovre for mit vedkommende. Jeg lukkede min sidste bog omkring kl. 16.30 og bestemte mig for at nyde resten af dagen med Hr. Kæreste. Det vil sige at jeg kun nåede en enkelt bog i dag - eller faktisk ikke engang en hel, for jeg startede på den i går aftes. Men jeg fik færdiggjort Dualed af Elsie Chapman og jeg var virkelig ikke imponeret, desværre.

I løbet af de sidste fire dage har jeg fået læst 6 bøger, hvilket desværre er en bog for lidt i forhold til hvad jeg havde håbet. Men heldigvis har jeg fået læst 2158 sider, så jeg kom over de 2000 sider, jeg havde håbet. Jeg fik læst følgende bøger:


*The School for Good and Evil af Soman Chainani
*The Summer I Became a Nerd af Leah Rae Miller
*Splintered af A.G. Howard
*Dualed af Elsie Chapman
*Pivot Point af Kasie West
*The Cadet of Tildor af Alex Lidell

Den bedste var uden tvivl Pivot Point af Kasie West som jeg stadig tænker over - den var virkelig fantastisk og jeg kan slet ikke vente til den næste udkommer! Den værste var Dualed af Elsie Chapman, som jeg var enormt skuffet over - men det er svært at holde af en bog, hvor man ikke kan fordrage hovedpersonen og ikke kan forstå hendes handlinger. Der kommer løbende anmeldelser af alle bøgerne så snart jeg har tid til at skrive dem - på tirsdag flyver jeg nemlig til London og så bliver det altså ikke bloggen, jeg kommer til at bruge mest tid på ;-)

Det har været en ret spændende oplevelse af deltage i en read-a-thon. Der har været et godt sammenhold på twitter og det har været sjovt at følge de andres læseeventyr. Og jeg har fået læst en del mere, end jeg ville have under normale omstændigheder. Til gengæld har jeg savnet at skrive anmeldelser af bøgerne og jeg er glad for, at eventet ikke varer flere dage - det ville simpelthen være for meget.

Jeg skal deltage i endnu en read-a-thon fra d. 8-10. juli og hvis I har lyst til at læse mere om det, kan I gøre det lige her. Mine mål og planer vil komme på bloggen d. 7. juli :)


4 kommentarer:

 1. Det er mange sider på så kort tid; og mange bøger for den sags skyld. Hvor er det bare enormt godt gået :)
  Og du har helt ret - det sværeste ved readathons er afgjort, man ikke lige 'har tid til' at fordøje læseoplevelsen og lige skrive en anmeldelse. Det er bare videre til næste bog. Men det har selvfølgelig også sin charme :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg ville i hvert fald ønske, at jeg ikke havde startet med Pivot Point, for den var fantastisk og jeg havde ikke lyst til at slippe den og gå videre med en anden bog med det samme :)

   Jeg tror måske, det er nemmere med en kortere read-a-thon - glæder mig i hvert fald til at få prøvet Deweys 24 hours, for tror det bliver en helt anden oplevelse :)

   Slet
 2. Hvor er det sejt gået, du er god! :) Synes bare det virker så uoverskueligt med read-a-thons på flere dage. Glæder mig til deweys 24h!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :D Ja, det kræver også en del mere overskud synes jeg - og kørte lidt træt i det til sidst. Glæder mig også rigtig meget til Deweys 24h :D

   Slet