fredag den 12. juli 2013

Fredagsønske #59

Jeg er typen, der ikke kan lade være med at kigge på bøger. I boghandler, på Goodread, på Amazon, på blogs og tusinde andre steder på nettet. Derfor er min ønskeliste altid rigtig lang. Fremover vil jeg hver fredag smide et indlæg om en bog fra min ønskeliste. Forhåbentlig kan jeg inspirere andre :)


Titel: The Chaos of Stars
Forfatter: Kiersten White
Udgivelsesdato: 10. September 2013

Isadoras familie er seriøst underlige.

Selvfølgelig, som menneskedatter af egyptiske guder, er det rimelig meget selvsagt. Hun er også endt med forældre, der knap bemærker hende og et hus fuld af familiemedlemmer, der ikke engang gider forsøge at huske hendes navn. De skal trods alt være til for evigt - hun er kun en dødelig.

Isadora er træt af at leve et liv, hvor hun kun er et forbipasserende blik værd og da hun får chancen for at flytte til San Diego med sin bror, tager hun den. Men Isadora opdager hurtigt at et 'normalt' liv har masser af sin egen slags komplikationer - og der er ikke noget, der hedder rent brud når det kommer til familie. Lige meget hvor meget hun gerne vil slippe for sin fortid, kan hun ikke slippe af med de ildevarslende drømme, der forudser ødelæggelsen af hele hendes familie. Da det viser sig at der måske er sandhed i hendes mareridt, er Isadora nødt til at finde ud af, om hun kan opgive sin guddommelige arv trods alt.

4 kommentarer:

 1. Åh, wauw. Hvor er det cover altså smukt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også helt vild med det - kan slet ikke vente med at se det i virkeligheden!

   Slet
 2. Wow. Den er godt nok smuk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget! Og forhåbentlig smukkere når den kommer i bogform :)

   Slet