onsdag den 10. juli 2013

Once Upon a Read-a-thon 2013: Dag 3 og afslutning

Så er dag 3 ovre for mit vedkommende, simpelthen fordi jeg har nået mine mål og gerne vil have lidt ro i hovedet. Så selvom det hele først officielt slutter i morgen tidlig, siger jeg stop for denne gang. Det har været spændende at deltage og der har været utrolig god stemning på twitter, men det har også været hårdt, fordi jeg har snuppet mig en gang forkølelse oveni og derfor døjer med nys, hovedpine og trætte øjne.

I dag har jeg fået læst resten af den bog, jeg startede på i går - Wintercraft af Jenna Burtenshaw - og fået læst A Really Awesome Mess af Trish Cook & Brendan Halpin. Wintercraft var rigtig god og jeg skal have fat i de sidste to i serien, så jeg kan få slutningen med - selvom der faktisk ikke er nogen cliff-hanger og historien egentlig på en måde godt kunne være stoppet her. Men det er nu rart at få det hele med og så kan jeg virkelig godt lide Jenna Burtenshaws skrivestil. A Really Awesome Mess var ganske forfærdelig. Den havde sine sjove og ganske fornuftige øjeblikke, men det meste af tiden var den hamrende urealistisk og kedelig. Så absolut ikke en bog, jeg kan anbefale!

Det betyder så at jeg i dag har fået læst 1½ bog og 444 sider. I alt bringer det mig op på 1872 sider og 6 læste bøger. Jeg har altså nået begge mine mål og jeg er faktisk ret stolt af mig selv. Desuden har jeg, til trods for de mange lokkende bøger fra London, holdt mig til min liste.

De næste par dage vil gå med total afslapning, så jeg kan komme mig ovenpå min sygdom, for hvad ligner det lige at blive syg, når vejret er så smukt? Herefter vil der begynde at komme anmeldelser, et indlæg om boggaveprojektet og sandsynligvis et par indlæg om London - lidt om hvad vi lavede, hvad jeg købte og måske lidt om, hvor vi spiste/handlede - det er endnu uvist. Ligeledes kommer der snart et par konkurrencer på bloggen, blandt andet en stor en i forbindelse med min fødselsdag, så jeg håber I vil kigge forbi :)

6 kommentarer:

 1. JEG VIL SE ALLE DE BØGER DU KØBTE :D Ahem, nej, jeg er ikke spor afhængig af andres bookhauls nu hvor jeg ikke selv må købe nogen. Ironi kan forekomme :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det var kun 17 bøger, så det er ikke så mange ;)

   Jeg ELSKER også at se andres nye bøger (og være skide misundelig!) og få inspiration :D Indlægget med London bøger kommer hurtigst muligt ;)

   Slet
 2. Hvor har du dog læst meget! Det er godt gået :)

  Og jeg glæder mig til alle de spændende indlæg, bloggen snart kan byde på! Jeg er så spændt på, hvilke bøger du købte, og hvilken bog du modtog i boggaveprojektet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, tusinde tak :)

   Uh, boggaveprojektet er simpelthen et fantastisk påfund - jeg blev i hvert fald rigtig glad for mine bøger :)

   Slet
 3. Fatter slet ikke at du kan få læst så meget. Jeg ville slet ikke kunne følge med det tempo, tror jeg. Ikke så længe jeg er ude af træning i hvert fald. :P Men kommer selvfølgelig også an på hvilke bøger vi snakker om. Ungdomsbøgerne fra Tellerup kunne jeg nok kværne i samme tempo, men krimibasserne på den anden reol tager lidt længere tid. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Var også selv meget imponeret ;) Og det er stort set kun letlæselige bøger, jeg tager til sådan noget her - det ser jo godt ud når man læser meget haha ;)

   Slet