søndag den 7. juli 2013

Once Upon a read-a-thon 2013


Klokken 6 i morgen tidlig starter jeg på endnu en read-a-thon, denne gang holdt af denne blog (blandt andre). Read-a-thonen slutter d. 11. juli til kl. 6 - det vil sige at den varer i 3 døgn og det er muligt at følge den på twitter. Det er selvfølgelig også muligt at følge mig på twitter og læse mine opdateringer, men der vil også komme daglige opdateringer herinde, præcis som under Debut-a-thon.

Også denne gang sætter jeg rimelig høje mål for mig selv, men eftersom Hr. Kæreste tager på arbejde mandag morgen kl. 5.00 og først kommer hjem igen fredag aften, har jeg masser af tid til at læse i fred :) Mine mål denne gang er enten 6 bøger eller 1800 sider alt efter, hvilken der kommer først.

Jeg har ikke som sådan en plan over, hvad jeg vil læse, men jeg har da lavet mig en lille liste over muligheder, så jeg har noget at vælge imellem:


Har I andre forslag må I endelig komme med dem - jeg er ikke så villig til at købe nyt (medmindre I kommer med VIRKELIG gode argumenter), men ellers kan I, på Goodreads, se noget af det jeg ejer og her på bloggen kan ses, hvad jeg har fået ind af døren det sidste stykke tid :)

8 kommentarer:

 1. Tak for inspirationen! Jeg har også valgt at deltage i år. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay, hvor fedt :D Glæder mig til at følge med i, hvordan det går dig! :)

   Slet
 2. En super fed stak bøger du har planer om at læse. Gid jeg havde haft tid til det denne gang, men så håber jeg at jeg kan hoppe på den næste gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tvivler på, jeg får læst særlig mange af dem - fik købt en del bøger i London som pludselig virker meget mere tillokkende :P

   Slet
 3. Helt i orden med bogpakken. Og ja, det tærer lidt på nerverne og spændingen at være med i sådan noget her. Man vil jo gerne ramme rigtigt og glæde. :P Jeg skal på posthuset i morgen, så tager jeg din pakke med. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis :D Det er så spændende :P

   Slet
 4. Næste gang der kommer sådan en omgang, og det passer med mine fridage, så tror jeg at jeg skal prøve at være med. Bare for sjov skyld. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, det lyder som en god ide :D Du kan deltage i Deweys 24 Hours Read-a-thon d. 12. oktober :) Der er i hvert fald flere af os bloggere, der deltager ;)

   Slet