fredag den 20. september 2013

Min smukke nye boks - Månedens bøger September 2013 #1

Hvis I følger mig på enten Twitter eller Instagram vil I vide, at jeg for nogle dage siden modtog en kæmpe sæk med en kæmpe kasse indeni. Kassen (eller rettere indholdet) var længe ventet og er grunden til at jeg ikke må købe flere bøger i 2013 - men den er uden tvivl det hele værd og jeg elskede den fra det øjeblik, den endelig var i mine hænder.

Hvis I læser med hos Karin vil I nok have set at hun for noget tid siden viste de fine 15 års jubilæums udgaver af Harry Potter serien. Jeg synes forsiderne var rigtig fine, men ikke nok til at jeg havde behov for at købe dem - indtil jeg så ryggen og blev forelsket og var nødt til øjeblikkeligt at købe dem. (Smut i øvrigt over til Karin og se forsiderne her og her, da jeg ikke fik taget billeder af dem - fjols!).

Min kasse indeholdte (som I nok har gætter) en boks med alle Harry Potter bøgerne på engelsk i jubilæumsudgaven. Jeg ejer de første seks bøger på dansk og den syvende på engelsk, men jeg har længe gerne ville have dem alle på engelsk. Nu er jeg så bare i tvivl om, om jeg nogensinde får læst disse smukke udgaver, for jeg tror ikke jeg kan nænne at ødelægge ryggen. Prøv lige at se, hvor vidunderlig den er:De smukke bogrygge, der sammen viser Hogwarts i al sin pragt.Den ene side af kassen


Zoom på de fine detaljer
Den anden side af kassen


Endnu en gang zoom


Bagsiden af kassen


Zoom på Ron, Hedwig, Harry og Hermione


Den smukke boks kommer desværre ikke helt til sin fulde ret med billeder, så se nedenstående video for at få en mere præcis oplevelse af, hvor fantastisk den faktisk er!Boksen kan købes lige her, hvis I skulle være interesseret :)

28 kommentarer:

 1. Jeg synes faktisk de nye udgaver er ret fine, på deres egen måde. Det er ikke alle forsiderne jeg er lige glade for, men overordnet set er de virkelig flotte, netop på grund af detaljen på ryggen.

  Meeen, det er altså mange penge at smide ud på én gang synes jeg. Jeg overvejer stadig købet. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, det er virkelig mange penge (selvom det jo egentlig ikke er meget pr. bog) og også grunden til at jeg ikke må købe flere bøger i år - for jeg er jo trods alt ikke millionær og jeg har faktisk heller ikke plads til flere bøger :(

   Slet
 2. Gud, hvor er den bare smuk! Kan godt forstå, du ikke nænner at tage hul på dem, for hvor er de bare fine. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville være skrækkeligt, hvis de smukke rygge gik i stykker fordi jeg bøjede dem :O De er alt for smukke!

   Slet
 3. OMG! Den er jo bare blevet over dobbelt så fed nu! Need to buy soon!! Jeg er så jaloux!
  Tak for linksene ind til min blog i øvrigt. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det giver virkelig noget ekstra til sættet at ryggene er så fine!

   Velbekom, synes du fortjente noget credit for at vise mig bøgerne ;)

   Slet
 4. Jeg synes coveret til den første bog er amazing, men så gik det lidt downhill derfra synes jeg - de er stadig fede, men ikke lige så amazeballs som 1'eren. Dog er boxen røget på en 3. plads over de Harry Potter box-set jeg gerne vil eje, jeg synes nemlig det er ret fedt, med alle de karakterer der er ude på selve æsken - Luna, Draco osv. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig - det første cover er uden tvivl det smukkeste. Men det var nu stadig ryggene, der fik mig til at købe boksen. Den fine kasse var bare en ekstra (fantastisk) bonus :D

   Slet
 5. Den er simpelthen så fin. Jeg er ikke helt så glad for alle forsiderne, men den er jo virkelig så gennemført, at det faktisk ikke gør så meget. Den måtte i hvert fald gerne stå hjemme ved mig, selvom jeg nu også ville være bange for at ødelægge den virkelig fine ryg ved læsning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den pynter også gevaldigt på min hylde og drømmer mig tilbage til universet hver gang jeg kigger på den :)

   Slet
 6. Wow, det er flotte rygge. Lige så fortryllende som historierne er :)

  SvarSlet
 7. Hvor er den smuk, smuk, smuk! Tillykke med den. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forguder den også! Og tusinde tak :D

   Slet
 8. De er bare så smukke, og om muligt endnu smukkere med boks og rygge! Wauw, hvor er det vildt. Jeg er SÅ misundelig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Boksen var en uventet bonus, som jeg bestemt ikke brokker mig over ;) Og ryggene er virkelig fantastiske!

   Slet
 9. Åh nej hvor er det dog et smukt sæt. Virkelig smukt; det ville jo pryde enhver bogreol!

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt bestemt. Ryggene på de danske bøger blegner ved siden af - selvom de altid vil være 'de rigtige' for mig, fordi jeg påbegyndte at læse serien på dansk ;)

   Slet
 10. OMG hvor er de fantastiske! Så dem godt ovre hos Karin, vil SÅ gerne have dem :P Har heller ikke et helt sæt på engelsk .. Anyways, den boks du linker til er vist med sorte covers og sådan, men det er så den der man får? Skulle jo nødig få fat i den forkerte, lol :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Den jeg linker til, er den jeg har købt :) Så du skulle gerne få samme sæt, hvis du bestiller dem ;) Jeg tjekkede nemlig hvem der var bag cover-designet før jeg bestilte boksen for det ville sgu være surt at få den forkerte :P

   Slet
 11. Årh, Harry Potter! Jeg ææælsker simpelthen den serie! Den er bare barndom/ungdom/hygge/gode minder i ét, og jeg genlæser den hvert eneste efterår :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg knus-elsker den også! Jeg er alt for dårlig til at genlæse bøger generelt, men netop Harry Potter bøgerne dykker jeg tit ned i igen. Ikke så tit bøgerne som helhed, men snarere brudstykker og passager jeg elsker ;)

   Slet
 12. Hvor er de dog smukke og stemningsfulde! Kan godt forstå du er helt fortryllet af dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er intet mindre end fantastiske! :D

   Slet
 13. Hej fra en ny blogblogger! Er helt vild med din blog og den indlæg med smukke og gode bøger, har du lyst til at linke? :)

  http://cillesbogreol.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have :)

   Jeg har kigget lidt på din blog - den ser rigtig fin ud og jeg putter dig på min links-liste i løbet af weekenden :)

   Slet