fredag den 28. november 2014

Bag skærmen #3

Jeg synes blogging kan være en lidt ensidet fornøjelse. Som blogger krænger man en del af sig selv ud på nettet og ligegyldigt, hvor mange kommentarer man får, er det svært at kende sine læsere. Jeg har derfor bestemt mig for at komme med et spørgsmål i ny og næ, som jeg selvfølgelig håber I vil svare på - ellers går meningen jo lidt af :) Og jeg svarer desuden selv på spørgsmålet, så vi ligesom kommer i gang og I kan kende den del af mig også.Egentlig burde disse indlæg nok være startet med noget så banalt som navn, alder og køn. Men jeg synes det er fair nok, hvis man ikke ønsker at opgive sit navn på nettet og som udgangspunkt tror jeg, at jeg kun har kvindelige læsere. Det efterlader jo så alderen tilbage og her er jeg faktisk ret interesseret. Er I på min alder? Yngre? Ældre? 

For at kunne svare på det, skal I selvfølgelig have min alder. Jeg er 26 år og føler mig som en på 21. Jeg kan slet ikke forstå, at 30 er det næste store (og at jeg er gift og har barn er også til tider fuldstændig urealistisk for mig!). Jeg har fødselsdag om sommeren og har været så nederen en blogger, at jeg ikke har holdt en fødselsdagsgiveaway i år. Shame on me! Jeg regner derimod med at der kommer et par giveaways i det nye år (og måske en enkelt i december - no promises!).

Men hvad med jer - hvor gamle er I? :)

28 kommentarer:

 1. Jeg er 20 år. Hvilket jeg stadig ikke helt har forstået - altså jeg er nok egentlig noget ældre mentalt, men det er nu alligevel lidt mærkeligt, at jeg ikke længere er teenager ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er et stort spring ikke længere at være teenager - selvom det kun er et år, så virker det ligesom mere voksent :)

   Slet
 2. Kalenderen siger 28, 29 til april. Og jeg føler mig overhovedet ikke så gammel!

  Jeg havde ikke noget imod at fylde 28, for mig var det værre med de 27. Min mor var gift og fik mig da hun var 27, og jeg har altid haft sådan en halvt ubevidst tanke om at så var det også dér jeg var, når jeg nåede til den alder. Men det var jeg ikke. Jeg var i stedet pludselig ny-single, bor stadig til leje, gik tilbage til at studere helt frivilligt og følte mig slet ikke klar til at være på det stadie jeg troede jeg skulle. Så da jeg fyldte 28 havde jeg forliget mig med det og havde ingen problemer.

  Nu er jeg så ved at være dér hvor jeg tænker "Snart 30? Seriøst?" for jeg føler mig overhovedet ikke som én på 30 og er ikke klar til peber og kanel (eller hvad det nu er folk giver!) og grimme figurer i indkørslen på selve dagen. Jeg håber jeg har nået at ændre min single-status inden da! Haha. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker sådanne indblik i dit liv, Katja! Jeg kan godt forstå, 27 har været svær, men du skal vide at du fandeme er for sej! (Og det er altså ikke på den der opmuntrende, bedrevidende, irriterende måde, men oprigtigt ment!). Jeg er voldsomt imponeret over, hvor engageret du er i din uddannelse, især når jeg sammenligner med mig selv. Og selvom jeg selvfølgelig håber, du finder dig den mest fantastiske fyr, så går jeg altså også og håber lidt på, at der vil gå lang tid endnu. Ja, undskyld, det er mega ondt, men du vil jo så gerne flytte til USA og det kunne være så fedt hvis du fandt en 'ægte amerikaner' og blev gift med ham og havde lækker karriere 'over there'. Og så skal du selvfølgelig blogge til evig tid, så jeg kan sidde i gamle Danmark og være pisse misundelig og følge med i dit fede liv! Basta :D

   Jeg har altid troet, at jeg ville have en stor karriere i udlandet når jeg blev 30. Hahaha som om - i stedet er jeg gift og har baby - to ting, jeg havde forsvoret jeg aldrig ville have!

   Slet
  2. Haha, hvor er du sød. En ægte amerikaner og en karriere derovre ville nu ikke være af vejen. Udsigten er dog lettere lunken pt. :/

   Det er utroligt som ens syn om sig selv for fremtiden kan gå fejl af virkeligheden. Men jeg tror man får lettere ved at acceptere afvigelserne, jo ældre man bliver.

   Slet
  3. Det tror jeg du har ret i :) Nok fordi man opdager, at livet sgu egentlig er okay selvom ikke alt går som planlagt :)

   Slet
 3. 24 lige pt. og runder de 25 til april næste år. Katja - man får kanel når man fylder 25, så den er du da heldigvis over. Kanel er i øvrigt en tradition jeg først stiftede bekendtskab med da jeg flyttede til Aalborg og lige nu er jeg ret glad for at være flyttet derfra igen. De nordjyder er bare slet ikke flinke når det gælder kanel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Midtjyderne er heller ikke særlig søde med det der kanel. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange af mine venner, der er blevet bundet til lygtepæle eller flagstænger og overhældt med kanel - faktisk er det sket mere end en gang at der er blevet fyldt en brandslukker med kanel og så måtte personen bare tage imod. Jeg er glad for, at jeg var gift da jeg blev 25!!
   Mon du får kanel på Fyn? :)

   Slet
 4. Åh Gud... Jeg er den første som er rundet de 30.. Æhm faktisk 33! Jeg føler mig så gammel, at jeg må tage mig en lur ;) eller er det mon Tristan der kører mig i sænk... Han burde dele ud af sit energiniveau den dreng!

  Til trods for at jeg er 33, gift og mor til nogen, så føler jeg mig bare ikke rigtig voksen... Gad vide hvornår det lige sker?

  - Maj :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det burde faktisk være ulovligt for børn at have så meget energi, når deres forældre ingenting har. Claire holdt 1.5 times fest i nat og jeg var SMADRET!
   Jeg troede faktisk, du var yngre. Jeg aner ikke, hvad jeg baserer det på, udover dit udseende! ;)

   Nogle gange spekulerer jeg på, om det der med at være voksen bare betyder at man kan tage ansvar for sig selv og andre selvom man stadig føler sig som en teenager. I det tilfælde vil jeg da mene at vi er rigtige voksne :P

   Slet
 5. Elsker det her hyggelige indlæg!:) jeg er 26!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :D Jeg elsker at læse jeres svar! 26 er altså en skøn alder :P

   Slet
 6. Jeg er 26 et par uger endnu. Synes, det er lidt syret at tænke på, at jeg det ikke varer så længe før jeg er tættere på de 30 end de 25. Føler mig slet ikke så gammel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt som 30 er en eller anden usynlig grænse. Det er som om man er mere voksen (eller burde være det) når man er 30. I hvert fald er det ofte den alder, mange frygter :) Men så må du jo efterhånden snart have fødselsdag, når jeg er så langsom til at besvare kommentarer. Tillykke med det :D

   Slet
 7. Jeg er 25, og føler mig oldgammel - efter vi har købt hus og sådan er der lige pludselig en hel masse voksenting man skal tænke på - før det følte jeg mig lidt som en 18-årig endnu, men den æra er så slut nu :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha jamen du er da også gammel :P Ej, det kan jeg sgu godt forstå - jeg havde det også sådan, da jeg blev gift. Som om man lige blev ældre bare ved handlingen. Men jeg kan så stadig føle mig ung. Hvis det forsvinder, så skal jeg fandeme ikke have hus :D
   (Og så ser jeg altså frem til den kop kaffe og fremvisning af hytten!) :D

   Slet
 8. Jeg fyldte 25 i sidste uge og det er underligt at tænke på, for jeg har ingen idé om hvad jeg skal bruge det til, eller om det faktisk gør en forskel.
  Jeg føler mig noget yngre, men er mentalt lidt ældre, hvilket er lidt sjovt. Jeg har som sådan aldrig haft problemer med at blive et år ældre, så jeg er heldigvis ikke i den der "åh nej, jeg har ingen mand og børn, så jeg når det aldrig"-krise, fordi jeg har andre prioriteter, bl.a. uddannelse, hvor jeg desværre ikke har opnået det jeg ville før jeg blev 25, men det er jo ikke for sent endnu. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Stort tillykke! :D
   Fedt, at du ikke føler presset med barn og mand! Det kender jeg alt for mange, der gør. Jeg havde også selv uddannelsesmål, der ikke blev indfriet, men skidt på - som du så fint siger det, er det jo ikke for sent endnu :)
   Det er altså lidt sjovt at du føler dig yngre, men mentalt er ældre - jeg får altid at vide at jeg har en indre 80-årig, selvom jeg føler mig yngre. (Og så troede jeg faktisk at du var lidt ældre (undskyld!), så det passer nok meget godt at du er mentalt ældre!) :)

   Slet
 9. 27, to børn, gift, ingen uddannelse (færdig næste år!!!)
  Lykkelig men forfærdelig træt hele tiden.. Det der voksen/mor liv :p Zzzz

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er jo mig :O (Bare med flere børn!) ;)
   Fandeme fedt, at du skriver, du er lykkelig. Så har du jo det, vi alle stræber efter :D (og jeg ved simpelthen ikke hvad du mener med at være træt hele tiden ZzZzz :P)

   Slet
 10. Jeg er 27, hvilket jeg ret ofte glemmer. Skal altid lige tænke mig lidt om, for som dig, føler jeg mig som 21 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. 21 er seriøst den bedste alder! Og jeg kender godt det der med at glemme sin alder - måske det kommer med alderen ;)

   Slet
 11. Pyha, så må jeg vist være alderspræsident med 46 år. Men det er jo også dejligt at blive inspireret af den yngre generation - det er en dejlig udfordring :-D
  Bente Hviid

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt, at du giver dig til kende :D Og hvor skønt, at du læser med! Jeg kunne godt tænke mig at vide om du så føler dig voksen? For vi er tydeligvis flere, der har lidt svært med den definition, så det kunne da være rart at vide om den kom på et tidspunkt :)

   Slet
 12. Hvor er det bare en hyggelig idé, det er altid dejligt at høre lidt mere om både bloggere og bloglæsere, så glæder mig til at følge med! :)
  Jeg er selv 24, single, ingen børn og skal til at skrive speciale næste semester, så ved du også lidt andet end bare alder ;)
  En lidt sen kommentar, men er i gang med at kæmpe mig igennem en masse indlæg på bloglovin :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Og så svarer jeg så endnu senere, fordi jeg helt havde misset din kommentar :(

   Uh, speciale - det lyder spændende (men hårdt). Det er fedt at få lov til at fordybe sig i et emne, man interesserer sig for :)

   Slet
 13. Netop fyldt 24, nyligt færdiguddannet ergo - dog for doven og livsnyder agtig til at søge fuldstidsjob, så dangdere den på en 20-25 timer på mit studiejob på et bosted, kærester med kæresten på 4 år plus det løse, bor alene i min elskede lejlighed og nyder at være ung og uduelig så længe jeg kan ;)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det lyder alligevel ganske forfærdelig lækkert :D

   Slet