mandag den 28. september 2015

#bogbloggertræf2015

Lørdag var en hektisk dag. Min mor og to hjemmeboende søstre skulle flytte. Det samme skulle Søster T. Og for at det ikke skal være løgn, skulle den sidste af mine søstre også flytte. Tre hjem, der skulle flyttes den samme dag - det er enten virkelig god eller virkelig dårlig planlægning! Der var en smule stress på i dagene op til, men heldigvis var det ikke noget jeg skulle bekymre mig om af to årsager; for det første var det ikke mig, der skulle flytte og for det andet var jeg slet ikke hjemme hele lørdagen. Jeg var i Aalborg det meste af dagen til en masse fremragende timer i godt selskab.

Det er jo langtfra mit første bogbloggertræf, men det er så sandelig ikke noget man bliver træt af. Søde piger, der elsker at snakke om bøger (og så meget andet...), spændende foredrag og besøg af forfattere og forlagsfolk, lækker mad og en skøn bookiebag til at slutte dagen på.

Jeg havde som sædvanligt glemt mit kamera, så jeg har tilladt mig at snuppe et par billeder fra arrangørerne - og så har jeg selv et par billeder fra min telefon.

Min fine plads
Vi var ikke mindre end 42 bloggere/vloggere og der var en helt del nye ansigter for mit vedkommende. Der blev spist mad (og LÆKKER kage!), vi hørte Nadia Presner fortælle om sin bog (og hun signerede vores eksemplar), Carina Evytt fortalte om sit forfatterskab og sine bøger og signerede vores eksemplarer og sidst men ikke mindst kom Rikki fra DreamLitt forbi og fortalte lidt om at være et meget satsende forlag og stak os samtidig et frisk-fra-trykken eksemplar af Ildkamp af Brandon Sanderson - fortsættelsen til Stålhjerte (og jeg kan slet ikke vente med at få den læst!!!!).

Arrangør-foto

Der blev debatteret frem og tilbage om bloggerrelaterede emner og der var masser af tid til fri snak og masser af hygge. Dagen sluttede af med en bookiebag (faktisk var der mere end en!) og man kan roligt sige at vi blev forkælet. Skønne bøger og en masse ekstra lir i form af tatoveringer, key-hanger, postkort, læseprøver, bogmærker og andre fine sager.


Det var en fabelagtig dag og jeg må indrømme, at jeg synes vi bogbloggere mødes for lidt - eller også mødes jeg bare for lidt med folk, der kan bruge timer på at snakke om bøger - præcis som mig!

Til sidst skal der selvfølgelig være et kæmpe stort tak til de fantastiske arrangører og de gavmilde sponsorer:


Arrangør-foto

Smut desuden over til de andre bloggere og læs deres beretninger om dagen og se deres smukke billeder:

14 kommentarer:

 1. Det havde du fået planlagt godt, mht. alle de flytninger ;)
  Og tak for sidst! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var ret snu ;)
   Tak og i lige måde :D

   Slet
 2. Haha, ja jeg siger det samme som Louise - snedigt planlagt! :P
  Men åh, ja! Det var altså en virkelig god dag! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var heldigt for mig :D
   Helt vildt - man burde mødes meget mere :D

   Slet
 3. Det var så herligt at se dig igen! Jeg har forresten også lige et billede, som jeg skal have sendt din vej ;) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahahahaha pokkers billede :D Og i lige måde - det var simpelthen så hyggeligt!

   Slet
 4. Jeg er enig - vi mødes alt for lidt! :-)

  SvarSlet
 5. Det er god planlægning at tage til bogbloggertræf når den slags falder sammen må jeg sige. ;)

  Det var helt utroligt at vi var så mange, men desværre fik man ikke snakket med alle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kunne ikke lige overskue så meget flytning ;)
   Det er for vildt at så mange ville komme, men det er jo også en skøn dag :) Nej, det er svært at få talt med alle. Enten skal vi ses oftere eller også skal vi være sammen længere tid :P

   Slet
 6. Ja, vi mødes da alt for lidt! Det er altid så hyggeligt til blogger-sammenkomsterne og timerne går bare så utroligt hurtigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, virkelig! Længere dage eller flere møder :D

   Slet
 7. Tak for denne gang. Og du har i den grad ret i at vi alle ser hinanden for lidt, mon ikke vi kan gøre noget ved det i løbet af det næste års tid? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være lækkert - ellers må jeg krydse fingre for at der snart kommer nogle bogfolk i Midtjylland :D

   Slet