tirsdag den 29. november 2016

BogForum 2016

Som så mange andre bogglade mennesker var jeg også at finde til BogForum og selvom det er ved at være et stykke tid siden, skal I da ikke snydes for min oplevelse. Det var en bogfest uden lige, stopfyldt med mennesker, bøger, kærlighed og grin. Jeg elsker at være til BogForum selvom der også er mange ting ved det, jeg egentlig ikke er så vild med.

Min dag startede allerede kl. 5.00 da vækkeuret rev mig ud af den smule søvn, jeg havde nået at få med et barn der nægtede at sove det meste af natten. Det var derfor nærmest i trance at jeg gjorde mig færdig og kom ud i bilen. Turen gik nedad i landet, for jeg skulle mødes med Nena, Susanne og Bente og køre med dem til Sjælland, hvor Sascha skulle samles op. Vi havde masser af proviant og snakken gik lystigt!

Vi ankom til BogForum kl. 10.15 - præcis som Nena havde lovet os og vi fløj hurtigt hver vores vej, da vi først kom indenfor dørene. Hver fulgte sin interesse og så mødtes vi løbende gennem dagen.

Jeg føler lidt at jeg brugte det meste af dagen på enten at rende forvirret rundt eller stå i kø. Der var flere ting jeg gerne ville nå, som jeg måtte springe over, men så var det heldigt for mig at Bente ville springe ind og hjælpe <3

Men jeg fik set Patrick Ness som var fantastisk at lytte til og skide sød - også selvom han skrev forkert i min bog ;)
Jeg fik signeret en bog af Helle Joof, fik snakket med en masse blogger-damer og fik en skøn gave af Arnold Busck.Sidst men ikke mindst brugte jeg 2.5 time(!!) på at stå i kø til signering fra Don Rosa. Det var uendeligt lang tid og virkelig kedeligt, men absolut det hele værd! Don Rosa er en skøn mand.
Det er dog ikke kun fryd og gammen til BogForum. Hold nu op, hvor er der mange mennesker! Jeg blev konstant trådt på og gået ind i. Men det må man jo tage med, når man vil hen hvor folket kommer ;)

Da vi vendte snuden hjemad var jeg godt smadret og da jeg landede hjemme kl. 22.30 gik jeg på hovedet i seng, overvældet af indtryk og lyde men med et smil på læben. Jeg glæder mig allerede til næste år.

8 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig dag i bøgernes tegn! :D

  SvarSlet
 2. Wow, hvor fedt at du fik en signering af Don Rosa! Det ville jeg også gerne have haft, men var simpelthen ikke tålmodig nok...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig også glad for! Og køen var jo også uendelig lang - min tålmodighed var tæt på at slippe op flere gange!

   Slet
 3. Det var sådan en hyggelig dag :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må man sige :D Og i rigtig godt selskab ;)

   Slet
 4. Åh, Don Rosa! Dét nåede jeg ikke, men sikke et minde at få med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var noget af en oplevelse! :)

   Slet