onsdag den 29. februar 2012

"En fjern hvisken" - Kate Morton

Titel: En fjern hvisken
Forfatter: Kate Morton
Forlag: Cicero
Sider: 572
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 3/5


Fra bagsiden: Det starter med et brev. Et brev, der har været væk et halvt århundrede. Et brev, der kunne have ændret meget, hvis det var kommet frem i rette tid. Edie og hendes mor har aldrig haft et nært forhold. Men da et gammelt brev fra Milderhurst Castle pludselig dukker op, får hun en mistanke om, at forklaringen på morens følelsesmæssige kulde måske skal findes der.
På trods af sin mors ønske beslutter Edie sig for at efterforske sagen og selv besøge Milderhurst. Her finder hun de tre Blythe-søstre, der lever som gammeljomfruer i det faldefærdige slot, og mens Edie optrevler historien om, hvordan hendes mor som ung pige var evakueret dertil under krigen, hører hun en fjern hvisken fra slottets mure om andre gamle hemmeligheder, som har været begravet alt, alt for længe.

Endnu en Kate Morton bog er blevet gennemlæst og igen må jeg erkende, at hun er en fantastisk forfatter. Jeg er vild med at følge historien både i nutide og i fortiden og læse om de følelser og begivenheder, der er begge steder.
Desværre synes jeg ikke helt denne bog lever op til, hvad jeg ellers har læst af Kate Morton. Den bliver lidt langtrukken og jeg småkedede mig et par steder. Men som helhed er det en god bog.

1 kommentar:

  1. Det synes jeg at du skal. Er sikker på at den bliver rigtig god. :D

    - Didde
    www.bookaholic.dk

    SvarSlet