mandag den 12. marts 2012

"Regnbuestøv" - Helle Ryding

Titel: Regnbuestøv
Forfatter: Helle Ryding
Serie: Morganas Kilder #3
Forlag: Borgen
Sider: 483
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 2/5

SPOILER ALERT

Læs først: Den Sorte Ravns forbandelse og De fire vinde

Fra bagsiden: For at redde sine venner har Elycia overgivet sig til den onde Scarpia, og en barsk forudsigelse forhindrer hende i at forsøge at flygte. Hun får brug for sin stærke vilje og alt sit mod, hvis hun skal overleve i svartfolkets mørke.
Scarpis søger efter Isarions Vision, et væsen, der ifølge gamle skrifter en dag vil stå med en magt i hænderne, som skal afgøre Morganas skæbne. Er det Elycia, der er denne Skæbnehånd? Og hvad er det for en begivenhed, visionen peger på?
Elycias mor, Koronaen, er stadig forsvundet, og uroen ulmer rundt omkring i Morgana. Elycia bliver snart en vigtig brik i et uhyggeligt magtspil, da Scarpia udnytter, at athoraerne mangler en stærk leder, og at ljusfolket er svækket.
I et kapløb med tiden må Elycia sætte sit liv på spil, da hun voveret dristigt forsøg på at få sin mor tilbage...

Der er stadig masser af spænding og eventyr i denne bog og det er som sådan ikke en dårlig bog. Elycia træffer bare det ene dumme valg efter det andet og hun irriterer mig grænseløst ved at gå imod alt, hvad andre siger. Suk, det er ikke nemt at holde af en bog, hvis man ikke holder af hovedpersonen. Læs Serpina i stedet, det er en fremragende bog!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar