torsdag den 2. maj 2013

Konkurrence: Slettet af Teri Terry

Nyt Nordisk Forlag har været så søde at give mig et ekstra eksemplar af Slettet, som en af jer nu har mulighed for at vinde. I kan læse min anmeldelse af bogen lige her.

Fra bagsiden:

Kylas hukommelse er blevet visket ud, hendes minder er væk, og hendes personlighed er blevet nulstillet. Hun er blevet SLETTET!

Regeringen hævder, at hun har været en terrorist, og at de nu vil give hende en ny chance - forudsat at hun følger deres regler. Men en hvisken fra fortiden spøger i Kyla’s hoved. Der er nogen, der ikke taler sandt, og hun er langt fra overbevist om, at tingene er, som de ser ud.

Hvem kan hun overhovedet stole på i sin søgen efter sandheden?

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvilken dystopisk bog, du gerne vil læse og hvorfor. Bogen må IKKE allerede være anmeldt her på bloggen - Du kan tjekke lige her, om jeg har anmeldt den.

Konkurrencen er åben for alle med bopæl i Danmark og vinderen vil blive trukket d. 6. maj. Som altid er I mere end velkomne til at følge min blog, enten via Bloglovin, Facebook, Google Friend Connect eller mail, men det er ikke et krav i konkurrencen og ikke en måde at optjene ekstra lodder på. Held og lykke :)

4 kommentarer:

 1. I øjeblikket kunne jeg ret godt tænke mig at læse Taken af Erin Bowman, fordi det lyder ret spændende, alt det der med "hvad er der bag muren?" :)

  SvarSlet
 2. Jeg vil rigtig gerne læse "SHATTER ME - Tahereh Mafi" - Jeg har læst så mange anmeldelser og synes den lyder super spændende, desuden skulle sproget deri være absolutel lovely :-D

  SvarSlet
 3. Har længe set frem til at læse 2. del (atomzonen) i Ida-marie Rendtorff serie Kloden under vand, der skulle udkomme senere på måneden. Der var et eller andet der fangede mig i 1. del af serien.

  Men ellers håber jeg snart at kunne få læst Fahrenheit 451 af Ray Bradbury. En verden hvor bøger er forbudt og bliver brændt, er svær at forestille sig.

  SvarSlet
 4. Jeg vil rigtig gerne læse "SHATTER ME - Tahereh Mafi". Jeg har læst virklig mange anmeldelser om den og den har stået på min to do liste i lang tid.

  SvarSlet